Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rajaner Opublikowano 25 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Przywitałem się już z Wami w stosownym dziale, a teraz chciałem przedstawić mój pierwszy motocykl. Na początku, jeszcze przed zdaniem prawka i w trakcie nauki jazdy wymarzyłem sobie turystyka (Deauvile, Varadero, V-strom) ale wpadła w moje ręce KAWASAKI ER6N z 2006 roku i nie żałuję. Myślę, że super sprzęt na pierwszy motocykl. Utwierdził mnie w przekonaniu, że jazda na motocyklu to nie jest super prosta sprawa, z każdym kilometrem uczę się czegoś nowego i na pewno jeszcze wiele kilometrów upłynie zanim będę mógł się nazywać motocyklistą. Najważniejsze , że przejażdzki sprawiają radość Co do maszyny i pierwsze wrażenie - moc w zupełności wystarczy (na razie :P), spalanie niskie, wygodna pozycja za kierownicą (mam 180cm), dziwny dźwięk wydechu, denerwujące wibracje lusterek (wypróbuję patent z silikonem do środka), jak dla mnie bardzo zgrabny motocykl. Przez zimę planuję go wyszykować wizualnie i technicznie tak, aby w nowy sezon ruszyć pełną parą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Fajny kolorek - niech służy! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi