Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Mikołaje na motocyklach 2017 - VI Edycja MotoMikołaje

Rekomendowane odpowiedzi

• Suchy-wolk przypiął/eła ten temat
Opublikowano

Na kwestę nie dam rady podjechać, ale jak co roku już poszło na konto....

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy można pomóc w zbiórce/kwestach od strony organizacyjnej np zostać "wolontariuszem" - tak jak w tamtym roku? 

Opublikowano

Jasne ze można najfajniejsze by było jak by każdy chętny wysłał do mnie maila na krzysztof@motocykle-lodz.pl wtedy roześlle harmonogram 

Opublikowano

Nie wiem co będzie za dwa tygodnia, ale jeśli potrzeba wstawić na kilka godzin gdzieś motorek to mogę spróbować czas zorganizować.

Przypomnę się za kilka dni chyba że gdzieś jest napisane jak to ma wyglądać.

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

halo, halo! coraz więcej mamy fajnych licytacji! wpadajcie ----> www.motocykle-lodz.pl/aukcje :smile: 

każdy powinien znaleźć coś dla siebie, a każda złotówka to dodatkowy uśmiech na twarzy naszych Małych Podopiecznych :biggrin:

Opublikowano

Również jak co roku dołożę coś od siebie. I choinki mogę załatwić. I oczywiście dostarczyć.

Opublikowano
2 godziny temu, B3DNAR napisał:

Nie chce marudzić ale jak pogoda? Z Głowna kawałek jest :smile:

Na pogodę raczej wpływu nie mamy :P A patrzeć teraz w długoterminową to nie ma sensu. Będzie piątek-sobota to będziemy się martwić ;) 

Opublikowano

Pogoda zawsze jest dobra tylko czasami motocyklista ubrany nie odpowiednio. :P

A że w Mikołajki wszyscy jesteśmy ubrani tak samo to ... "będzie Pan zadowolony", tylko slicków nie zakładać. :smile:

Opublikowano

Nowość! Nowe miejsce, jeszcze ostatnia szansa przed Wami na wsparcie :smile:

W dniach 01-02.12.2017 na terenie Centrum Handlowo-Rozrywkowego Sukcesja będziemy kwestować na rzecz dzieci z dwóch łódzkich Domów Dziecka.

FLM_motomikolaje2017_cover_1200x625px_wy

W piątek 1 grudnia od godziny 17:00 do 21:00 spotkacie nas na poziomie -1 przy głównej scenie! Tam też, o godzinie 18:00 odbędzie się spektakl Teatr Piccolo "Witaj Święty Mikołaju". 

W sobotę 2 grudnia w godzinach 13:00 - 19:00 przy scenie przeprowadzony zostanie konkurs fotograficzny przez Sukcesja, gdzie do wygrania będą vouchery na zakupy w sklepie Świat Zabawek - Łódź:

❄ I miejsce - voucher na zakupy o wartości 300 zł 
❄ II miejsce - voucher na zakupy o wartości 200 zł
❄ III miejsce - voucher na zakupy o wartości 100 zł

Natomiast przez cały piątek oraz sobotę nasza wystawa motocyklowa będzie dostępna w Kręgielnia Król Kul, gdzie właściciel zobowiązał się przekazać 50% zysku z jednego toru na naszą akcję! Zachęcamy do rezerwacji toru i wyjścia ze znajomymi na kręgle! :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano (edytowane)

Nasi drodzy przedstawiamy oficjalny harmonogram oraz regulamin  FINAŁU naszej akcji

Mapka.thumb.png.6c432dc01ce387ea94da624a6b515075.png

Godz. 9,30 - zbiórka wszystkich motocyklistów na tyłach Leroy Merlin pod Manufakturą (patrz obrazek powyżej)

Godz. 10:00 - wyruszamy przez zaplecze od ul. Ogrodowej --> przez rondko --> do choinki na rynku głównym

Godz. 11:50 - 12:00 - wyruszamy do Centrum Sportowo-Rekreacyjne "ZBYSZKO" przez główną bramę przy ul. Ogrodowej

Między 13:00 - 15:00 nastąpi rozdawanie prezentów, wspólne podsumowanie akcji, piona i żółwik z dziećmi

Wersja poglądowa na trasę przejazdu: https://goo.gl/maps/y6H4Gm2smtN2

W załączniku znajduje się regulamin prosimy o dokładne zapoznanie się z jego treścią i zastosowanie się do zawartych tam informacji

REGULAMIN PARADY MOTOCYKLOWEJ..pdf

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Filmik super :cool: szkoda że nie mogłem być osobiście awaria moto :sad2: :sad2: LWG

Opublikowano

Też żałuję, ale nie było mnie w Łodzi...

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

• 2 tygodnie później...
  • Suchy-wolk odpiął/ęła ten temat
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jeszcze tak w ramach formalności, załączam to co mi się udało uchwycić.