Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 24 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 Jak wszyscy dobrze wiecie już niedługo grudzień, wraz z nim Mikołaj... a więc czas obdarowywania najbliższych prezentami. Nie zapominajmy o tych, którzy prezentów mogą w tym roku nie dostać. Po raz szósty Stowarzyszenie Łódzkich Motocyklistów zbiera pieniążki dla swoich podopiecznych z Domu Dziecka nr 2 oraz Domu Dziecka nr 8 w Łodzi. Dołączycie się? Gdzie i kiedy możecie wrzucić datki do skarbon? 18-19 listopada będziemy kwestować w Centrum Handlowym Ptak Outlet (w godzinach 9:00 - 21:00) 25-26 listopada będziemy kwestować w Centrum Handlowym Manufaktura (w godzinach 10:00 - 22:00) Jeśli chcielibyście nam pomóc w formie online, przekazujemy oficjalne konto bankowe do zbiórki poniżej: Bank Zachodni WBK S.A. Stowarzyszenie Łódzkich Motocyklistów Numer konta - 95 1090 2705 0000 0001 2021 6449 Tytuł przelewu: Darowizna na Dom Dziecka # Bądź na bieżąco: http://www.facebook.com/motomikolaje.lodz/ - - - - -HARMONOGRAM DOTYCZĄCY FINAŁU 3.12.2017: Godz. 10:00 - zbiórka wszystkich motocyklistów na tyłach Leroy Merlin pod Manufakturą Godz. 10:30 - wyruszamy przez zaplecze od ul. Ogrodowej --> przez rondko --> do choinki na rynku głównym Godz. 11:50 - 12:00 - wyruszamy do Centrum Sportowo-Rekreacyjne "ZBYSZKO" przez główną bramę przy ul. Ogrodowej Między 13:00 - 15:00 nastąpi rozdawanie prezentów, wspólne podsumowanie akcji, piona i żółwik z dziećmi Wersja poglądowa na trasę przejazdu: https://goo.gl/maps/y6H4Gm2smtN2 Jedno jest pewne - liczymy na Waszą obecność! 13 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
malyanio Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Na kwestę nie dam rady podjechać, ale jak co roku już poszło na konto.... Pozdrawiam 3 Cytuj
Lukas Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2017 Czy można pomóc w zbiórce/kwestach od strony organizacyjnej np zostać "wolontariuszem" - tak jak w tamtym roku? 0 Cytuj
salat Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2017 Jasne ze można najfajniejsze by było jak by każdy chętny wysłał do mnie maila na krzysztof@motocykle-lodz.pl wtedy roześlle harmonogram 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 Nie wiem co będzie za dwa tygodnia, ale jeśli potrzeba wstawić na kilka godzin gdzieś motorek to mogę spróbować czas zorganizować. Przypomnę się za kilka dni chyba że gdzieś jest napisane jak to ma wyglądać. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
Suchy-wolk Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 www.motocykle-lodz.pl/aukcje 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Mała Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2017 halo, halo! coraz więcej mamy fajnych licytacji! wpadajcie ----> www.motocykle-lodz.pl/aukcje każdy powinien znaleźć coś dla siebie, a każda złotówka to dodatkowy uśmiech na twarzy naszych Małych Podopiecznych Zgłoś post 1 Cytuj
X76 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Również jak co roku dołożę coś od siebie. I choinki mogę załatwić. I oczywiście dostarczyć. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Nasi drodzy przedstawiamy oficjalny harmonogram na FINAŁ naszej akcji Godz. 10:00 - zbiórka wszystkich motocyklistów na tyłach Leroy Merlin pod Manufakturą (patrz obrazek powyżej) Godz. 10:30 - wyruszamy przez zaplecze od ul. Ogrodowej --> przez rondko --> do choinki na rynku głównym Godz. 11:50 - 12:00 - wyruszamy do Centrum Sportowo-Rekreacyjne "ZBYSZKO" przez główną bramę przy ul. Ogrodowej Między 13:00 - 15:00 nastąpi rozdawanie prezentów, wspólne podsumowanie akcji, piona i żółwik z dziećmi Wersja poglądowa na trasę przejazdu: https://goo.gl/maps/y6H4Gm2smtN2 Jedno jest pewne - liczymy na Waszą obecność! 6 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
B3DNAR Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 Nie chce marudzić ale jak pogoda? Z Głowna kawałek jest 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
ErR Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 2 godziny temu, B3DNAR napisał: Nie chce marudzić ale jak pogoda? Z Głowna kawałek jest Na pogodę raczej wpływu nie mamy A patrzeć teraz w długoterminową to nie ma sensu. Będzie piątek-sobota to będziemy się martwić 0 Cytuj
Archi Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 Pogoda zawsze jest dobra tylko czasami motocyklista ubrany nie odpowiednio. A że w Mikołajki wszyscy jesteśmy ubrani tak samo to ... "będzie Pan zadowolony", tylko slicków nie zakładać. 2 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 Nowość! Nowe miejsce, jeszcze ostatnia szansa przed Wami na wsparcie W dniach 01-02.12.2017 na terenie Centrum Handlowo-Rozrywkowego Sukcesja będziemy kwestować na rzecz dzieci z dwóch łódzkich Domów Dziecka. W piątek 1 grudnia od godziny 17:00 do 21:00 spotkacie nas na poziomie -1 przy głównej scenie! Tam też, o godzinie 18:00 odbędzie się spektakl Teatr Piccolo "Witaj Święty Mikołaju". W sobotę 2 grudnia w godzinach 13:00 - 19:00 przy scenie przeprowadzony zostanie konkurs fotograficzny przez Sukcesja, gdzie do wygrania będą vouchery na zakupy w sklepie Świat Zabawek - Łódź: ❄ I miejsce - voucher na zakupy o wartości 300 zł ❄ II miejsce - voucher na zakupy o wartości 200 zł❄ III miejsce - voucher na zakupy o wartości 100 zł Natomiast przez cały piątek oraz sobotę nasza wystawa motocyklowa będzie dostępna w Kręgielnia Król Kul, gdzie właściciel zobowiązał się przekazać 50% zysku z jednego toru na naszą akcję! Zachęcamy do rezerwacji toru i wyjścia ze znajomymi na kręgle! 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
tomahouk Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Nasi drodzy przedstawiamy oficjalny harmonogram oraz regulamin FINAŁU naszej akcji Godz. 9,30 - zbiórka wszystkich motocyklistów na tyłach Leroy Merlin pod Manufakturą (patrz obrazek powyżej) Godz. 10:00 - wyruszamy przez zaplecze od ul. Ogrodowej --> przez rondko --> do choinki na rynku głównym Godz. 11:50 - 12:00 - wyruszamy do Centrum Sportowo-Rekreacyjne "ZBYSZKO" przez główną bramę przy ul. Ogrodowej Między 13:00 - 15:00 nastąpi rozdawanie prezentów, wspólne podsumowanie akcji, piona i żółwik z dziećmi Wersja poglądowa na trasę przejazdu: https://goo.gl/maps/y6H4Gm2smtN2 W załączniku znajduje się regulamin prosimy o dokładne zapoznanie się z jego treścią i zastosowanie się do zawartych tam informacji REGULAMIN PARADY MOTOCYKLOWEJ..pdf Edytowane 30 Listopada 2017 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spons78 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Miło było Was wszystkich dzisiaj zobaczyć Podziękowania dla organizatorów za świetną akcję! Filmik z dzisiejszego finału: 8 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647
Tato mi zrobi Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2017 Filmik super szkoda że nie mogłem być osobiście awaria moto LWG 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2017 Też żałuję, ale nie było mnie w Łodzi... 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Kochani, Czas na oficjalne podsumowanie I etapu rozliczenia zbiórki MotoMikołaje Łódź z naszych głównych inicjatyw Szalenie dziękujemy za pomoc wolontariuszom przy kwestowaniu, jak również darczyńcom za otwarte serca i zaufanie ***Pamiętaj, że nasza akcja to zbiórka pieniędzy na cały kolejny rok kalendarzowy, a nie tylko świąteczny okres. W kolejnych tygodniach zaprezentujemy Wam kwoty, które znalazły się w skarbonach kwestarskich u naszych partnerów oraz które firmy zasługują na szczególne wyróżnienie.*** 12 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
PIT Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2018 To jeszcze tak w ramach formalności, załączam to co mi się udało uchwycić. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi