messix Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 hej pytanie może z tych dziwnych ale ma może ktoś w okolicach Łodzi motocykl BMW 1150 RT? Chcę zmienić Varadero 1000 na taki wlasnie sprzet i sie krece...czy warto czy nie warto jak by byla mozliwosc za browarka usiasc na takim motocyklu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Varadero chcesz zmienić na RTka? Zaraz stwierdzisz że RT nie jedzie, nie ma zawieszenia w porównaniu z Viadrem. Chyba że nie dosięgasz nogami do ziemi na Viaderku. Zamiast zajechanej beemki może pomyśl o ST1300 Paneuropean jak chcesz turystyka. Rt się do Pany nie umywa ,a jak byś chciał usiąść to daj znać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
messix Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Wiesz co pewnie masz racje honda na pewno bedzie mniej awaryjna, wygodniejsza i bardziej „samochodowa” czyli gladka w jezdzie ale niestety do budzetu 15k nie kupie europy 1300 a 1100 to juz babcie varadero jak dla mnie moglo by byc keszcze pare cm wyzsze ale ma za mala ochrone przed wiatrem, no i nie ma bajerow typu wtryski ele szyby, radia itp zbedne wynalazki poza tym podobno Rt 1150 jest wyzsze od pan europy wiec jak dla mnie lepiej, nienawidze sportowej pozycji na motocyklu (czyli opieranie sie rekoma zamiast siedzenie na tylku jak w aucie) bo cale zycie jezdze crossami i enduro i tak juz jest mialem kiedys FJ 1200 i to byla mordega, nie mowiac juz o braciaka cbr 600 na ktorej strasznie sie jezdzi dlatego tez chce sie przymierzyc do RTka, bo jak bedzie niewygodny to kupie varadero ale nowszego na wtrysku i z kompem Edytowane 24 Października 2017 przez messix (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku34 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 BMW (Bawaria Motors) to bardzo dobra marka moim zdaniem. Zarówno jeśli chodzi o motocykle jak i samochody. Sam mam dobre doświadczenia z tą marką. Budują solidne maszyny i dobrze się nimi jeździ. To co najważniejsze, że są bezpieczne i zawsze można je wziąć w leasing co u mnie jest dużym plusem. Co do wygody i sposobu jazdy na motocyklu to już kwestia indywidualna, czy ktoś woli jechać na wyprostowanych plecach czy w pozycji pochylonej. Każdy znajdzie w danej maszynie i plusy i minusy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi