Skocz do zawartości

Historia edycji

ErR

ErR

No to masz 3 które mogę polecić : BFG suspension (do tego też sam kiedyś wysłałem) i LTD34. Jedni i drudzy są mega polecani, mają odpowiedni sprzęt i ogarniają sportowe, turystyczne maszynki. (minus taki że musisz wysłać do nich - ale tak czy siak polecam). Koło Rzgowa masz AMracing - goście robią maszyny w błoto i z tego kręgu są polecani, nie wiem jakim sprzętem dysponują co do szosówek.. ale plus taki że są na miejscu i może ugadasz się z nimi żeby zawias chociaż troszkę ustawili pod Ciebie. 

ErR

ErR

No to masz 3 które mogę polecić : BFG suspension (do tego też sam kiedyś wysłałem) i LTD34. Jedni i drudzy są mega polecani, mają odpowiedni sprzęt i ogarniają sportowe, turystyczne maszynki. (minus taki że musisz wysłać do nich - ale tak czy siak polecam). Koło Rzgowa masz AMracing - goście robią głownie maszyny w błoto i z tego kręgu są polecani, nie wiem jakim sprzętem dysponują co do szosówek.. ale plus taki że są na miejscu i może ugadasz się z nimi żeby zawias chociaż troszkę ustawili pod Ciebie. 

• Dodaj nową pozycję...