JAREK-XJR Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2017 Nie wiedziałem, w którym dziale napisać. Kochani, sprawa ma się tak. Musimy powiększyć archiwum u nas w ośrodku (Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy nr 3 w Łodzi - część z Was wie gdzie to) i tym samym zbudować stosowne regały. Niestety na ich zakup nikt nam nie da bo instytucje nas nadzorujące to nie bardzo interesuje - mamy mieć ale za co, to już nasza brocha. Może ktoś z was, waszych znajomych likwidował jakieś magazyny i takowe kątowniki mógłby przekazać - my sami odbierzemy. Lub może ktoś z was lub waszych znajomych prowadzi działalność i posiada magazyny i w ramach sponsoringu nabyłby takie kątowniki, wrzucił sobie w koszt, a rzeczone nam podarował? Chodzi o zakup/podarowanie około 100 kg kątowników, co, po zerknięciu na cennik firmy z Pyskowic k/Tarnowskich Gór, stanowi koszt około 1800 zł. Spróbujcie się rozeznać i dajcie jakiś cynk. Forum Yamaha XJR Polska
JAREK-XJR Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2017 Oczywiście może być tak, że ktoś byłby w stanie nabyć jedną paczkę takich kątowników nie koniecznie za całą kwotę, choć tak byłoby najcudowniej. Dla uściślenia o jakie kątowniki biega: http://www.stal-net.eu/ Forum Yamaha XJR Polska
Świerku Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 Mam kilka sztuk kątowników tych poziomych krótkich, mogę oddać za darmo. Jak uda mi się załatwić więcej dam znać tutaj.
JAREK-XJR Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Bede zatem czekal na informacje. W pracy czym pociac i czym pospawac mamy wiec przyda sie oczywiscie i to co masz. Forum Yamaha XJR Polska
Rekomendowane odpowiedzi