żółwik Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Ładny kotek Fajny projekt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Siemka , mały update 😉 Moto dostało nowiutki , pachnący jeszcze z metką wydech G.P. R Exhaust model PowerCone. Wcześniej chwilę jeździłem na Scorpionie Factory , ten wydech też polecam bardzo fajny basowy dzwięk. O wydechach G.P.R czytałem same pochlebne opinie , ja jak narazie na tyle co przejechałem mogę powiedzieć że ma rewelacyjny dźwięk, bardzo dobre wykonanie oraz wygląd przypominający wydechy MotoGp ( a taki mi się zawsze marzył🤗) . Więcej będę mógł stwierdzić zapewne w nowym sezonie po przejechaniu jeszcze kilku... kilometrów . Tak jak wyżej napisałem wydech dostałem za co bardzo bardzo dziękuje . Jest do dopełnienie projektu Krisbiker Challenge . Z projektu wyjechałem na moim starym Aliackrapie ponieważ wtedy nie znalazł się nikt chcący wesprzeć projekt w kwestii wydechu. Na moje szczęście przyszedł sklep District21.pl( także bardzo dziękuje ) i dostarczył Krisowi wydech z czego bardzo się cieszę. Także jak to mówią jeździć obserwować i się cieszyć ;)) Podrzucam link i zdjęcie 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi