Skocz do zawartości

Yamaha Thundercat 600

piorczens

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra już nie podkręcam tematu :smile: 

Czekam na kolejne foty :biggrin:

SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie

• 1 miesiąc temu...

Mega :smile: .  Jedno co zazdroszczę to ilości miejsca jakie człowiek ma w warsztacie. W takich warunkach to można się mega bawić :smile:

23 minuty temu, eramus napisał:

Silnik i rama prezentują się zacnie, wiadomo coś o plastikach ?

Z tego co wiem przyleciały juz ze stanów , na początku filmu wposminal ze bedą nowe ;-) 

• 3 tygodnie później...

Panowie i Panie ;D po krótkiej przerwie , jest widoczny progress ! :riding:

Oglądajcie ;D Komentujcie , Kot juz jest Tygrysem ! Jak dla mnie mega petarda !!! B)

• 1 miesiąc temu...

Nowe wieści ;-) przed ostatni odcinek w którym będzie można zobaczyć juz finalny ksztłt Yamaszki już w czwartek !

Bardzo fajny projekt, zastanawiam się tylko jaką może mieć teraz wartość motocykl. Niby maszyna z 1998 ale po takiej renowacji, kto by w coś takiego uwierzył. Wygląda tak, jakby Yamaha wróciła do sprzedaży Thundercatów w 2018 :smile:.

Wielu bezpiecznie nawiniętych kilometrów życzę :riding:.

Bardzo ładny :smile:

Lampa przednia jest kosmiczna ;)

Dzięki Panowie , nie miałem jeszcze okazji zobaczyć na żywo czekamy na pogode i będzie odbiór ;)) doczekać się nie mogę ;) podsyłam w miedzyczasie coś na te jeszcze chłodne wieczory do poczytania ;) :

https://motobanda.pl/metamorfoza-yamaha-yzf-600-thundercat-odpicowana-za-sprawa-krisbiker

https://www.scigacz.pl/Custom,za,free,KrisBiker,zmienia,Yamahe,Thundercat,w,amerykanski,mysliwiec,32432.html

Pozdrawiam i do zobaczenia na rozpoczęciu sezonu ;) 

Bardzo fajna sprawa.
Ja jednak byłbym za pozostawieniem w maksymalnym oryginale. Wtedy ten sprzęt byłby kolekcjonerski i wiele wart - klasyk.
Teraz jest oczywiście technicznie i wizualnie również idealny, ale jego wartość na rynku jest taka jaką ktoś zechce za nią zapłacić pod warunkiem, że komuś się spodoba taka wersja.
Przyjedź na spot ja już nas ta zima zostawi, na żywo musi być miazga :riding:

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Dnia 21.03.2018 o 10:00, leniuchmichał napisał:

@piorczensAwatara zmień :P

też jestem ciekaw efektu na żywo :smile:

Jak tylko dopadnę go w swoje rece zrobię zdjęcia i Avatara zaktualizauje :-) :riding:

• 3 tygodnie później...

Witam ;-) 

wrzucam odcinek z odbioru maszyny dla zainteresowanych .

Kto był na rozpoczęciu pod Atlas Areną na stoisku Toru Łódź , miał okazje zobaczyć kota na żywo ;)

Bardzo fajna akcja Krisa i super maszyna Pawła, cieszę się, że są tacy ludzie którzy potrafią się tak zaangażować. Maszyna na żywo robi ogromne wrażenie fajnie, że była u nas w Łodzi do obejrzenia. Sam odcinek finałowy przywołuje wspomnienia z lat młodzieńczych i film TopGun - rewelacja.

• 3 tygodnie później...
Dnia 12.04.2018 o 11:40, salat napisał:

Coś pieknego, ciekaw jestem jak długo musieli czyścić opony przed wjazdem na płytę dla F-16 

Udało się bez czyszczenia ;) moto na miejsce przyjechał na przyczepie , a obecnie loty efami się nie odbywaja bo amerykanie przedłużają pas ;) 

• 1 miesiąc temu...

Siemka , po dłuższej przerwie wrzucam kilka zdjęć odświeżonego Kota . Narazie od odbioru przejechałem ok 1200 km także nie wiele , staram się jeździć jak tylko czas na to pozwala.W planach jeszcze wymiana wydechu i załóżenie gripów na zbiornik 😉 🏍️Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze ;) 

1.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

Edytowane przez piorczens
Dodanie notki o zmianie wydechu (wyświetl historię edycji)