leniuchmichał Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Dobra już nie podkręcam tematu Czekam na kolejne foty 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Długo nic nie było , ale warto było czekać ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Fajnie to wygląda. Wiadomo że to zajmuje czas, nawet jeżeli będzie jakiś poślizg to uważam że warto. Lubię obserwować takie projekty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Mega . Jedno co zazdroszczę to ilości miejsca jakie człowiek ma w warsztacie. W takich warunkach to można się mega bawić 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Silnik i rama prezentują się zacnie, wiadomo coś o plastikach ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 23 minuty temu, eramus napisał: Silnik i rama prezentują się zacnie, wiadomo coś o plastikach ? Z tego co wiem przyleciały juz ze stanów , na początku filmu wposminal ze bedą nowe ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Panowie i Panie ;D po krótkiej przerwie , jest widoczny progress ! Oglądajcie ;D Komentujcie , Kot juz jest Tygrysem ! Jak dla mnie mega petarda !!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Nowe wieści ;-) przed ostatni odcinek w którym będzie można zobaczyć juz finalny ksztłt Yamaszki już w czwartek ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Odcinek finałowy ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Zazdro 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Bardzo fajny projekt, zastanawiam się tylko jaką może mieć teraz wartość motocykl. Niby maszyna z 1998 ale po takiej renowacji, kto by w coś takiego uwierzył. Wygląda tak, jakby Yamaha wróciła do sprzedaży Thundercatów w 2018 . Wielu bezpiecznie nawiniętych kilometrów życzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Bardzo ładny Lampa przednia jest kosmiczna 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Gratulacje - jest niesamowity, aż by mi było szkoda używać jako sprzęt codzienny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Super maszynka. Na żywo prezentuje się chyba jeszcze lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Dzięki Panowie , nie miałem jeszcze okazji zobaczyć na żywo czekamy na pogode i będzie odbiór ;)) doczekać się nie mogę podsyłam w miedzyczasie coś na te jeszcze chłodne wieczory do poczytania :https://motobanda.pl/metamorfoza-yamaha-yzf-600-thundercat-odpicowana-za-sprawa-krisbikerhttps://www.scigacz.pl/Custom,za,free,KrisBiker,zmienia,Yamahe,Thundercat,w,amerykanski,mysliwiec,32432.html Pozdrawiam i do zobaczenia na rozpoczęciu sezonu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Bardzo fajna sprawa. Ja jednak byłbym za pozostawieniem w maksymalnym oryginale. Wtedy ten sprzęt byłby kolekcjonerski i wiele wart - klasyk. Teraz jest oczywiście technicznie i wizualnie również idealny, ale jego wartość na rynku jest taka jaką ktoś zechce za nią zapłacić pod warunkiem, że komuś się spodoba taka wersja. Przyjedź na spot ja już nas ta zima zostawi, na żywo musi być miazga 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @piorczensAwatara zmień też jestem ciekaw efektu na żywo 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Dnia 21.03.2018 o 10:00, leniuchmichał napisał: @piorczensAwatara zmień też jestem ciekaw efektu na żywo Jak tylko dopadnę go w swoje rece zrobię zdjęcia i Avatara zaktualizauje :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebbo Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 cacuszko ciekawy jestem jak wygląda na żywo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Witam ;-) wrzucam odcinek z odbioru maszyny dla zainteresowanych . Kto był na rozpoczęciu pod Atlas Areną na stoisku Toru Łódź , miał okazje zobaczyć kota na żywo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Mega film A i maszynę widziałem na żywo 😉 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Bardzo fajna akcja Krisa i super maszyna Pawła, cieszę się, że są tacy ludzie którzy potrafią się tak zaangażować. Maszyna na żywo robi ogromne wrażenie fajnie, że była u nas w Łodzi do obejrzenia. Sam odcinek finałowy przywołuje wspomnienia z lat młodzieńczych i film TopGun - rewelacja. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Coś pieknego, ciekaw jestem jak długo musieli czyścić opony przed wjazdem na płytę dla F-16 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Dnia 12.04.2018 o 11:40, salat napisał: Coś pieknego, ciekaw jestem jak długo musieli czyścić opony przed wjazdem na płytę dla F-16 Udało się bez czyszczenia moto na miejsce przyjechał na przyczepie , a obecnie loty efami się nie odbywaja bo amerykanie przedłużają pas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Siemka , po dłuższej przerwie wrzucam kilka zdjęć odświeżonego Kota . Narazie od odbioru przejechałem ok 1200 km także nie wiele , staram się jeździć jak tylko czas na to pozwala.W planach jeszcze wymiana wydechu i załóżenie gripów na zbiornik 😉 🏍️Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze Edytowane 20 Czerwca 2018 przez piorczens Dodanie notki o zmianie wydechu (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi