Skocz do zawartości

Historia edycji

piorczens

piorczens

Podsyłam mała aktualizacje stanu Thundercat'a :biggrin: . Także tego... w planach gruube zmiany , napewno nie będzie wyglądał tak jak wcześniej. Dokładnie, stare plastiki już się nie przydadzą B) . Kot będzie miał nowe plastiki  w nowych barwach.Ale nie na poprawie wygladu sie skonczy, mechanika tez ma byc podciagnieta ale nie znam wszystkich szczegółów bo to ściśle tajne ;) Jakby ktoś chciał oglądnać , a nie chce się szukac zostawiam to tutaj : 

IMG_6301.jpg

piorczens

piorczens

Podsyłam mała aktualizacje stanu Thundercat'a :biggrin: . Także tego... w planach gruube zmiany , napewno nie będzie wyglądał tak jak wcześniej. Dokładnie, stare plastiki już się nie przydadzą B) . Kot będzie miał nowe plastiki  w nowych barwach.Ale nie na poprawie wygladu sie skonczy, mechanika tez ma byc podciagnieta ale nie znam wszystkich szczegółów bo to ściśle tajne ;)

IMG_6301.jpg

piorczens

piorczens

Podsyłam mała aktualizacje stanu Thundercat'a :biggrin: . Także tego... w planach gruube zmiany , napewno nie będzie wyglądał tak jak wcześniej. Dokładnie, stare plastiki już się nie przydadzą B) . Kot będzie miał nowe plastiki  w nowych barwach. 

IMG_6301.jpg

• Dodaj nową pozycję...