Skocz do zawartości

Sprzedam motocykl H-D SPortster 883 '04 jak nowy. Przebieg 1100 km.

vetteran

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam na sprzedaż naszego Harleya-Davidsona 883XLH. 

Motocykl został sprowadzony z USA w 2010 roku z przebiegiem 65 mil (co potwierdza również carfax (czysty) i dokumenty odprawy) jako prezent na urodziny dla mojej żony i został zarejestrowany w 2011r (gdyż zaraz po urodzinach małżonka zaszła w ciążę ;-) ). Było jej to marzenie i miło było mi je spełnić niemniej z uwagi na ciągły brak czasu motocykl przez te lata więcej jednak więcej stoi niż jeździ. W tym sezonie również praktycznie w ogóle nie było okazji pojeździć więc ostatecznie zapadła decyzja o jego sprzedaży. 

W obecnej chwili motocykl ma oryginalny przebieg 687 mil (niecałe 1100 km) i jest jak nowy. 

Motor nie posiada żadnych uszkodzeń czy wad,  wgnieceń, korozji, wycieków itd. (wyjątek stanowi osłona akumulatora - ma dwa zarysowania powstałe w trakcie transportu z USA). Motocykl jest w stanie oryginalnym. Jedyne modyfikacje to założony gmol i głośniejszy i mniej restrykcyjny wydech Python'a. Oryginalny wydech fabryczny jest kompletny, zapakowany i w komplecie z motocyklem. Zarówno w sezonie jak i poza nim motocykl stał w garażu (ogrzewanym w zimie). 

Nowy właściciel otrzyma także komplet pięknych skórzanych kufrów marki Terys (kufer, sakwy boczne i "piórnik" - wartość ponad 1000 pln) oraz pokrowiec na motocykl. Nie są zamontowane - zabrakło czasu i w konsekwencji motywacji.

Poza wspomnianymi ryskami na osłonie akumulatora stan Harleya oceniam na idealny. 

W ubiegłym roku na początku sezonu motocykl miał wyregulowany gaźnik i wymieniony olej oraz ogólny przegląd.

Jeżeli konieczne są bardziej szczegółowe zdjęcia proszę o informacje i prześle je mailem.

Zapraszam do obejrzenia motocykla w Łodzi po uprzednim ustaleniu terminu telefonicznie. Ktokolwiek pojawi się obejrzeć motocykl na pewno nie będzie zawiedziony.

Cena ... cóż - marzeń się nie wycenia - zwłaszcza gdy się z nimi rozstaje - zakładałem uzyskać za motocykl kwotę w okolicy 20 000 ale w tym chyba 2500 to wartość sentymentalna na którą nie będzie nabywcy. Proponuję więc 17,500 pln do lekkiej negocjacji jeżeli będę miał pewność, że "Harry" znajdzie dobry dom.

Szczerze polecam.
Na zdjęciach motocykl jest nieco przykurzony, za co przepraszam :-)

Kontakt: 664 454 894 lub 602 789 601

Dane do sprawdzenia w systemach VIN:

• VIN: 1HD4CAM3X4K438925
  • Nr. rej.EL 629L
  • I rej.: 01.01.2004

Pozdrawiam
Paweł Kulesza

IMG_6317.JPG

IMG_6318.JPG

IMG_6319.JPG

IMG_6320.JPG

IMG_6321.JPG

IMG_6322.JPG

IMG_6323.JPG

IMG_6324.JPG

IMG_6325.JPG

IMG_6326.JPG

IMG_6327.JPG

IMG_6328.JPG

3 godziny temu, vetteran napisał:

Dziekuję, niestety - nie mogę umieścić tam posta. 

Pewnie nawet regulaminu nie czytałeś prawda?

13 godzin temu, vetteran napisał:

Nie odnalazłem kupię/sprzedam - czy mogę prosić moderatora o przeniesienie we właściwe miejsce ?

Jakim cudem? Na czym przeglądasz forum? telefon, tablet?

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

być może dlatego że jest świeżym użytkownikiem i jest nałożona blokada żeby uniknąć sytuacji, że człowiek się rejestruje tylko po to zeby sprzedać motocykl? :smile: ale to tylko moje przypuszczenia, ja się nie znam :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Nie wiedziałęm, że działu sprzedam nie widać dla nowych. Biję się w pierś i przepraszam.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Dział sprzedam widzi każdy, natomiast nie przeczytał regulaminu, a szczególnie pkt 6:

6. Ogłoszenie może zamieścić osoba mająca co najmniej 5 postów (w tym zaliczone przywitanie w Powitalni).

(na tą chwilę ma 3 posty, jeszcze 2 i powinno się udać :smile:)

Dnia 7.10.2017 o 18:33, eramus napisał:

Temat ma takie wzięcie, że już nigdzie nie musi go wystawiać :smile:

Dnia 7.10.2017 o 09:29, PeZet napisał:

Dział sprzedam widzi każdy, natomiast nie przeczytał regulaminu, a szczególnie pkt 6:

6. Ogłoszenie może zamieścić osoba mająca co najmniej 5 postów (w tym zaliczone przywitanie w Powitalni).

(na tą chwilę ma 3 posty, jeszcze 2 i powinno się udać :smile:)

Biję się w pierś - nie przeczytałem.... przepraszam za zaśmiecanie forum i proszę admina o skasowanie wątku.

Pozdrawiam
PK.