spowiednik
Hej,
O ile można, to się zareklamuję - jestem architektem, pracuję w branży naście lat, własna firma od 5, zatrudniam obecnie 4 osoby.
Wykonuję projekty koncepcyjne, budowlane, ale i wykonawcze na terenie kraju, ale dużą część portfolio również do Niemiec.
Pracujemy przy domach, mieszkaniówce wielorodzinnej, halach. Mamy naprawdę duże doświadczenie.
Współpracuję ściśle z moim wspólnikiem - razem projektujemy, ale firmy mamy oddzielne.
Projekty i kontakt można zobaczyć u mnie na stronie - www.planform.pl . Niestety na stronę mam wrzucone kilka procent wykonanych projektów bo nie mam czasu ich dodawać, ludzie przychodzą z polecenia i w momencie gdy widzą, że nasze projekty się budują, a jeszcze inna kwestia, że miałem przez chwilę stronę gdzie na szybko wrzuciłem sporo swoich projektów i zamiast pracować odbierałem telefony bo ludzie dzwonili i dopytywali, a de facto nie było przełożenia na pracę ( uroki internetu).
Druga strona na której są moje projekty to www. newform.com.pl ( strona wspólnika, przy wszystkich projektach działamy razem).
Zapraszam do kontaktu telefonicznego i umówienia się na spotkanie. Proszę tylko o nie dopytywanie o wszystko przez telefon - najchętniej umawiam się na spotkanie, wtedy można zobaczyć firmę, ludzi, sprzęt, zobaczyć nasze realizacje tutaj na miejscu, posprawdzać naszą rzetelność i spokojnie omówić dany temat.
Za wstępne konsultację nie pobieram pieniędzy i niejednokrotnie dzięki tym konsultacjom Inwestor zaczyna rozumieć na czym stoi. Wszystko skrupulatnie opisuję , jest czas, żeby pozapisywać najważniejsze sprawy, dopytać, ustalić. Jeśli nawet później zdecydujecie się na kogoś innego - trudno, nie mam żalu, a zawsze macie kilka opinii.
Dużym plusem jest to, że firma rodzinna budowała obiekty w przeszłości i mam duże doświadczenie na budowach. Duża część budów były to remonty lub generalne remonty budynków i to doświadczenie przelewam na papier, a co za tym idzie nie projektuję głupot tylko rozwiązania sprawdzone na własnej skórze.
Pozwolę sobie wrzucić kilka małych wizualizacji. Jeśli za dużo - zmniejszę ich ilość. To jest tylko część naszych prac.
Zapraszam do kontaktu - 602 sto siedemdziesiąt pięć 702