Jezier Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 Witam! Zarejestrowałem się na forum ponieważ zaczynam studia w łodzi. Mam 19 lat i jezdze sv650, która niestety narazie zostawiłem w Łowiczu. Polecacie jakieś dobre miejscówki do jazdy? Nie znam narazie miasta 0 Cytuj
A04 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 EL-o, co do tras to jest gdzie polatać ale póki co zapraszamy na Środowe treningi GYMKHANY na Pienistej i oczywiscie Czwartkowe spoty na parkingu pod Auchan 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Lancet Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Bliźniak Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Emil89 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi