Buziak
Pójdzie reklama, no ale o to chodzi. Kumpel kupił w lato sc57 i ma na sprzedaż fz6
https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-fz-yamaha-fz6-ID6yVRGF.html
Motocykl godny polecenia i w dobrej kondycji mechanicznej. Wizualnie może nie jest idealny ale jest na pewno zdrowy. Moto jak najbardziej nadaje się na pierwsze. Fajne dynamiczne na wtrysku, daje dużo frajdy z jazdy. Ja jeżdżę CBR 1100xx i czasem wsiadam na fz6 i mam banan na twarzy bo to jest małe lekkie moto. Warto podjechać obejrzeć przyjechać się. Znam ten motocykl dość długo i żadnemu z moich znajomych on nie sprawiał żadnych problemów. Z ręką na sercu mogę powiedzieć że sprawdzony motocykl.
Można pojechać nim szybciej i można na spokojnie pojeździć po mieście.
Pisałeś że idziesz w stronę turystyki, ale szukasz pierwszego moto do złapania wprawy. Spokojnie na tym się dużo nauczysz. A jeśli chodzi o turystykę to ten motocykl którym ja jeżdżę też się nadaje do tego.
Nie sugeruje się głosami typu nie nie idź w sportu nie kupuj litra nie wsiadaj na to i tamto...... to są bzdety zazdrośnikow lub tych co nie umieją jeździć. Znam dużo osób co zaczęli jazdę od litra i nadal żyja, bez żadnej gleby czy innej przygody. Wszystko leży w głowie i tym się kieruj. Jak masz nie równo pod sufitem to na rowerze sobie zrobisz krzywdę, taka prawda.