mioton Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Witam. Na imię mam Paweł, lat 30. Jestem świeżo upieczonym i szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy kat. A. O motocyklach marzyłem odkąd sięgam pamięcią, ale jakoś nigdy nie było na to wystarczająco czasu i determinacji- aż do tego roku. Na forum trafiłem dzięki jednemu z łódzkich sklepów, w którym rozglądałem się za potrzebnymi akcesoriami. Odwiedziłem stronę, poprzeglądałem trochę wątków i już wiedziałem, że to miejsce jest dla mnie:) Motocykla niestety jeszcze nie posiadam, jestem w trakcie poszukiwań i mam nadzieję, że dzięki temu forum uda mi się coś sensownego znaleźć, ale to już nie w tym wątku. Pozdrawiam serdecznie i szerokości:) 0 Cytuj
eramus Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Witam i powodzonka 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Misiek Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Cześć i do zobaczenia na drodze. 0 Cytuj
Bliźniak Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Lancet Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Emil89 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witam 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi