Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich widzę, że jeszcze nikt tu o tej imprezie nie wspominał więc wrzucam info aby zawczasu zaplanować sobie weekend tym bardziej, że podobno pogoda ma się poprawić :smile:

21751871_1626932777351219_6300126321084185408_n.jpg?oh=27eb3e35f5713a14a715a72765407426&oe=5A574D34

A tu link do wydarzenia na fb Klik!

Opublikowano

jak pogoda dopisze to jestem 

Opublikowano
5 godzin temu, kosmaty napisał:

dżizasss kto robi te grafiki??? już po samym plakacie słabo to wygląda :whip::wacko:

Hehe :biggrin: no ktoś się tutaj nie postarał ale za to ma być pogoda i droga całkiem nie zła więc można było by coś pomyśleć. Jak sądzisz Tomku jakie masz plany? Pozdrawiam. 

Opublikowano
18 godzin temu, kosmaty napisał:

no zobaczymy, jak mnie kobita nie uziemi to postaram się ;)

Oj często gęsto mam podobny problem hehe może zabierz ją ze sobą ale z tego co kiedyś przeczytałem to chyba za bardzo z Tobą nie chce jeździć. Będzie spotkanie pewnie przed Auchan. Będziemy się jak coś zgadywali. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Kto będzie chetny na wyjazd do Bełchatowa to zapraszam na 12:30 jutro pod Auchan. Jadę z kumplem czekamy z 15min i ruszamy. Ma być słoneczko więc tak naprawdę to jeden z ostatnich momentów tak dobrej pogody. :riding:

Opublikowano

Ja też zamierzam zawitać pozdrawiam