Niezniszczalny Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Witam na start powiem że jestem zielony w tych sprawach a chodzi tu o problem ze startem Kawasaki 250f z 2005 roku , ponieważ kopka w tym sprzęcie jest bardzo nie stabilna i przy próbie odpalenia potrzeba dużo czasu i do tego noga ześlizguje się z niej a w terenie to jest tragedia i teraz pytanie czy dałoby się dorobić tu rozrusznik czy zmieścił by się tam i czy nie lepiej kupić nową kopke albo gumę na nią bądź jakiś inne rozwiązanie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Kup nową kopajkę lub gumę. O dokładaniu rozrusznika jeśli nie było go fabrycznie zapomnij. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meksyk Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ja ostatnio wymieniałem kopkę w swojej Yamaha dt. Sprawa banalnie prosta. Kolega polecił mi sklep internetowy, namierzyłem kopkę, zamówiłem, dzień później już naprawione. Kopka, to raptem jedna śruba, chyba, że w Twoim moto jest inaczej. U mnie, to było coś takiego: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi