Skocz do zawartości

Red Bull 111 Megawatt 9-10 Września 2017

PeZet

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, ktoś kto był podpowie czy w ogóle warto? Różne opinie słyszałem, jeśli w niedziele pogoda dopisze, to chciałbym się gdzieś przejechac na MegaWatt jeszcze nie byłem, ale jeśli ma to wyglądać tak, że pól dnia stoję w korku, a drugie pół maszeruję przez piachy, żeby na końcu widzieć arenę zmagań z odległości kilometra to nie wiem czy jest sens się telepać?

Byłem w tamtym roku, na moto, więc kwestia korków mnie nie dotyczyła, ale aut jest sporo to fakt. Po piachu trzeba przejść, ale nie ma tragedii. Co do "aren zmagań", to były 2. Crosową rzeczywiście oglądało się z daleko, ale przy super enduro można podejść pod przeszkody. 

Tak, czy owak zawsze lepiej wyrobić sobie samemu zdanie. Mniej więcej wygląda to tak:

IMG-20160917-00453.thumb.jpg.3c9e0a0c52bc29d7176a6bc6ca6c7bd1.jpg

IMG-20160917-00443.thumb.jpg.15db1c9d787d5077ca550f72ab790bed.jpg

Dareczku, a czemu nie Suzuki? Byłem rok temu, aut trochę było, ale z tego co pamiętam, największym problemem dla samochodów było znalezienie miejsca do zaparkowania. Motorem zawsze się gdzieś wciśniesz...

9 godzin temu, Darek_Lodz napisał:

PS. dla tych co byli rok temu - warto jechać puszką czy za duże korki ?

Nie radzę :biggrin: Moto stoisz w korku, a samochodem klimatyzacja zapłacze od kręcenia śmigłem dopiero. Ja może jutro podlecę na moto, ale kurzy się na miejscu zawodów niesamowicie podczas takiej pogody wietrznej, więc trzeba wziąć odsysacz piasku z butów 

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

10 godzin temu, Darek_Lodz napisał:

można się zabrać :biggrin: ? 

PS. dla tych co byli rok temu - warto jechać puszką czy za duże korki ?

komplet man juz niestety