Piuriel Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Hej, Rozbiły mi się już mocno moje SMX6. Będę kupował nowe trzewiki na kolejny sezon. Pytanie czy ktoś miał jedne lub drugie z tytułu? Dziś mierzyłem Supertechy i są mega wygodne dzięki budowie (but w bucie czy jakoś tak), miękko, lepsze dopasowanie a mimo to większa ruchomość stopy góra/dół. SIDI nie bardzo wiem gdzie w Łodzi można założyć więc może ktoś miał i się może wypowiedzieć lub powiedzieć gdzie w Łodzi lub ewentualnie w Wawie będę mógł SIDI założyć i ponosić? (Rękawice też się rozeszły, ale tu już wyboru dokonałem.) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 5 minut temu, matthewspl napisał: Sidi sa w Profi o kurde. Najlepsza obsługa. Podjadę w sobotę zatem. Dzięki za cynk. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
ErR Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Mam Vortice. Dla mnie są mega. Wygodne, na zawiasie z mega działającymi wlotami powietrza. Jedyny minus to czas zakładania, bo jednak trzeba trochę pościągać wszystko aby było dobrze i wygodnie... ale mi to jakoś wielce nie przeszkadza. Ogolnie polecam 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Supertechy też potrzebuja pieszczenia, żeby wszystko leżało i było spięte. Po zabiegu zakładania jednak są jak szyte na miarę. Jeżeli jest tak jak mówisz to są takie same i wtedy wybiorę tańsze. @rooland Ile czasu je masz? Nie rozklepują się? Chciałbym buty na dłużej niż 2 sezony. Moje po dwóch sezonach są jak ... po Erasmusie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
arteklik Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Ja Sidi używam dopóki podeszw starczy Na motocykl i na rower polecam. 1 Cytuj
ErR Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Nie zauważyłem aby coś się z nimi działo. Wiem jednak, że Sidi ma pojebane z rozmiarówką i trzeba brać rozmiar większe (to już moje drugie sidi i w poprzednich tez tak było). Ten sezon to drugi rok użytkowania i na tą chwilę nie mam zamiaru ich zmieniać. Wygodne, wentylowane, nie trzeszczą i mega bezpieczne. 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Celować w perforowane czy zwykłe? Teraz mam zwykłe i mam być może błędne mniemanie, że będzie zbytnio wiało chociaż raczej nie jeżdżę poniżej 10°C. Jak to wyglada w trakcie deszczu? Z obecnych wychodzę suchą stopą. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
ErR Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Jak coś to bierz zwykłe. Mają odpowiednią wentylację w tych regulowanych wlotach i to wystarczy. W perforowanych to chyba pozostaje tor w hiszpani i ciągłe pałowanie w mega słońcu. Ja nie miałem problemów z jazdą w deszczu. Jak jest mały deszczy to nic sie nie działo, jak już lało to zwyczajnie zamykam wloty. 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Dzięki. Te otwierane wloty to faktycznie mega opcja. Jak wpadne w deszcz to zamykam, jak sucho to otwieram. SUPER! Pozostaje kwestia jak mnie potraktuja w Profi. Dam znać jak już założę jakie mam odczucia. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
kosmaty Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 sidi ma tylko jedną wadę, one nadają się tylko żeby wsiąść i jechać, już sie w nich nie przespacerujesz, 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
ErR Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 18 minut temu, kosmaty napisał: sidi ma tylko jedną wadę, one nadają się tylko żeby wsiąść i jechać, już sie w nich nie przespacerujesz, NIe masz racji Komsaty. Są mega wygodne do śmigania i do chodzenia. Tylko nie można w nich po głębokim piasku chodzić bo wsypuje się przez przedni wlot 0 Cytuj
ro6ert Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 15 godzin temu, Piuriel napisał: gdzie w Łodzi lub ewentualnie w Wawie będę mógł SIDI założyć i ponosić? SIDI mają również w Moto-moto na Włókniarzy. Ale proponowałbym najpierw zadzwonić tak do Moto-moto, jak i do Profi, ponieważ na miejscu mogą nie mieć wyższych (droższych) modeli. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 32 minuty temu, kosmaty napisał: sidi ma tylko jedną wadę, one nadają się tylko żeby wsiąść i jechać, już sie w nich nie przespacerujesz, Tak słyszałem, dlatego się chcę przespacerowac po sklepie i zobaczyć do czego one są. Jak będzie tak jak mówisz to zamówie u Ciebie alpiny. Supertech R były wygodniejsze do chodzenia niż SMXy o dziwo i zero trzeszczenia. Jaram się wersją limitowana Desmo Dovi 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
ErR Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) 3 minuty temu, Piuriel napisał: Tak słyszałem, dlatego się chcę przespacerowac po sklepie i zobaczyć do czego one są. Jak je kupiłem to też były mało wygodne. Po tygodniu użytkowania ułożyły się tak że ich nie czuję. Tak samo prawie jak kombiaki nowe. Tak czy siak jedne i drugie sa mega buty. Mi akurat te Supertechy sie nie podobają (jak chyba wszystkie rzeczy z wielką gwiazdą - ale to kwestia gustu) i nie mają wentylacji :/ Edytowane 5 Września 2017 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi