matera1 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 witam wszystkich forumowiczów! moja historia - jakich wiele - w podstawówce śmigało się czym popadnie po gruntowych drogach (tam, gdzie się wychowywałem właśnie takie były), później człowiek gonił za pieniędzmi i starał ułożyć sobie jakoś to życie, a teraz - przyszła pora spełniać chłopięce marzenia, które zawsze gdzieś tam w głowie siedziały... i tak oto w tym roku zrobiłem kat.A i kupiłem na początek Suzuki SV650S... mam nadzieję, że będziemy się często widywać na ulicach... LWG! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Powitać i miłego śmigania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Siemano Zapraszamy na czwartkowe sporty pod Auchman na Jana Pawła II 🙄 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato mi zrobi Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Cześć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi