Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

FŁM NIGHT #3 edycja - Młynek w Tuszynie

Rekomendowane odpowiedzi

• Suchy-wolk przypiął/eła ten temat
Opublikowano

No tak grubo że aż  3 komentarze.     Ciekawe ilu z nas przyjedzie :smile:

Opublikowano

Jak pogoda dopisze i ktoś ma czas, to od rana można zaliczyć jeszcze tego dnia takie coś

image.thumb.png.effe22e8b567e2b32974f277d6f39604.png

Opublikowano

Jeśli pogoda dopisze to również zawitam :smile:

Opublikowano
Dnia 2.09.2017 o 19:24, Mishka napisał:

Jak pogoda dopisze i ktoś ma czas, to od rana można zaliczyć jeszcze tego dnia takie coś

Rozumiem, że chodzi o Łask?

Opublikowano

Zapoznajcie się z trasą przejazdu nocnej parady. Wyruszymy ok.23:00, ale ostateczna decyzja zapadnie podczas imprezy:

Standardowo udział w paradzie wezmą tylko chętni, więc prosimy o zachowanie kultury jazdy, nie pałowanie i robienie burdelu na drodze. Jeśli uczestniczysz w przejeździe grupowym, to nie wyprzedzaj prowadzących grupę i nie rób smrodu wokół niej. 

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano
Dnia 2.09.2017 o 19:24, Mishka napisał:

Kochany ten temat jest poświęcony tylko i wyłącznie FŁM Night. Proszę nie wtrącać innych wątków. 

Opublikowano

No w sumie racja. Sorki, tak mi się z rozmachu tu wkleiło zanim pomyślałem o oddzielnym wątku. Suchy lub ktoś władny może to wywalić dla porządku.

Opublikowano

Jedna prośba zabierzcie ze sobą podstawki pod motocykle ☺

Opublikowano

1f4e3.png📣 Połączyliśmy siły z Jackiem od treningów Slidebike i w związku z tym w najbliższy weekend poza imprezą FŁM NIGHT możecie udać się na doszkalające jazdy w Tuszynie (na tyłach głównego rynku).

Przypominamy, że jazdy trwają 3x po 20minut, a stawka wynosi tylko 100 PLN1f4b2.png💲1f4b2.png💲1f4b2.png💲

59afad0e84d18_6f374180021.jpg.32ba3a48bb

Jeśli boisz się jazdy w deszczu, to slidebike tym bardziej jest dla Ciebie! Boczne kółka uniemożliwią wywrotkę, przez co nabierzesz pewności siebie, gdy odbędziesz taki trening na placu. Polecamy 203c.png‼️

ZAPISY SĄ OGRANICZONE CZASOWO, WIĘC SPIESZ SIĘ: https://goo.gl/forms/DYULC32sQW2Dwmmg2

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

Świeżaki z forum też mile widziani?? :P jak pogoda dopisze to zawitam z narzeczoną :biggrin: 

Opublikowano

Wszyscy pasjonaci motocykli są mile widziani.  każdy kto ma chęć może podjechać.  

Opublikowano

flm_1437640394__flm_night_plakat1.jpg

26a0.png⚠️W drodze podsumowania informujemy:

1. Impreza FŁM NIGHT rozpoczyna się o godzinie 20:00 i bardzo prosimy o nie wyczekiwanie od 18stej, jak to miało miejsce w ubiegłych latach1f44c.png👌

2. Na miejscu można płacić WYŁĄCZNIE GOTÓWKĄ, więc wypłaty z bankomatu dokonajcie przed przyjazdem 1f4b2.png💲
- kiełbaska, karczek
- hamburgery, hot-dogi
- żurek
- napoje bezalkoholowe

3. Warto zabrać ze sobą małą podstawkę pod stopkę od motocykla np. wieczko od słoika LIKE.png

4. Zakończenie imprezy planowane jest ok.23:00, więc wygodne i ciepłe ciuszki warto mieć ze sobą, aby nie uciec z Tuszyna po 15-minutach tylko wytrzymać do końca i dać na zimnym podczas parady do Łodzi.

Do zobaczenia 203c.png‼️

Opublikowano

Planujecie jakiś wspólny wyjazd z Łodzi?

Opublikowano
22 minuty temu, Kuri napisał:

Planujecie jakiś wspólny wyjazd z Łodzi?

Nie planujemy oficjalnego przejazdu, ale powrót tak. Proponuję abyście między sobą się dogadali np. spotkanie pod Auchan o 19:30 i 19:45 wylot na Młynek

Opublikowano

Ja z dwoma znajomymi spotykamy się już ok 18 pod Auchan i robimy jakąś traskę wokół komina z finishem na młynku. Jak ktoś chętny to wpadać :riding:

Opublikowano

nie podobało mi się !  Sami wariaci, na drodze jak szarańcza, a na miejscu jakiś wariat palił gumę !

Nie no żart ... było fajnie :biggrin: 

Opublikowano

A ja dziękuję bardzo organizatorom. :smile: Fajnie było

Opublikowano

Klasa. Oby więcej takich imprez !

zakbar2.png