Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zapraszamy 9 września 2017 na TRZECIĄ edycję imprezy FŁM NIGHT na Młynku w Tuszynie! Zapewne wielu z Was preferuje latem jazdę nocą, ale najczęściej są to wyprawy w niedużych grupach i niemające szczególnego celu. FŁM NIGHT – to nietypowe wydarzenie, które ma tylko i wyłącznie powodować radość, uśmiech i szeroko pojęte zadowolenie z racji posiadania motocykla. Będzie grill, fajerwerki, kąpiel, zupka kiełbaska, muzyka i dużo konkursów, a dla wszystkich przybyłych motocyklistów przygotowaliśmy małe gadżety upominkowe!Różnica między standardową imprezą polega oczywiście na porze dnia, ponieważ startujemy dopiero o godzinie 20:00 Wpadniecie? Do zobaczyska! Lokalizacja: ul. Sportowa 3, Tuszyn Godzina: 20:00 Trasa przejazdu nocnej parady: 12 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Gruby i Łysy Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Super!!! Nareszcie! 1 Cytuj
Spons78 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Super 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647
Luca Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 To bedzie raczeh grubo! ;)) 1 Cytuj
Buziak Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2017 No tak grubo że aż 3 komentarze. Ciekawe ilu z nas przyjedzie 0 Cytuj
Mishka Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2017 Jak pogoda dopisze i ktoś ma czas, to od rana można zaliczyć jeszcze tego dnia takie coś 0 Cytuj
fuckout2 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2017 Jeśli pogoda dopisze to również zawitam 0 Cytuj
troju Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2017 jeśli pogada dopisze to jestem 0 Cytuj
Roman Tracer Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Dnia 2.09.2017 o 19:24, Mishka napisał: Jak pogoda dopisze i ktoś ma czas, to od rana można zaliczyć jeszcze tego dnia takie coś Rozumiem, że chodzi o Łask? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Zapoznajcie się z trasą przejazdu nocnej parady. Wyruszymy ok.23:00, ale ostateczna decyzja zapadnie podczas imprezy: Standardowo udział w paradzie wezmą tylko chętni, więc prosimy o zachowanie kultury jazdy, nie pałowanie i robienie burdelu na drodze. Jeśli uczestniczysz w przejeździe grupowym, to nie wyprzedzaj prowadzących grupę i nie rób smrodu wokół niej. 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Buziak Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Dnia 2.09.2017 o 19:24, Mishka napisał: Jak pogoda dopisze i ktoś ma czas, to od rana można zaliczyć jeszcze tego dnia takie coś Kochany ten temat jest poświęcony tylko i wyłącznie FŁM Night. Proszę nie wtrącać innych wątków. 0 Cytuj
Mishka Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 No w sumie racja. Sorki, tak mi się z rozmachu tu wkleiło zanim pomyślałem o oddzielnym wątku. Suchy lub ktoś władny może to wywalić dla porządku. 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Jedna prośba zabierzcie ze sobą podstawki pod motocykle ☺ 3 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 📣 Połączyliśmy siły z Jackiem od treningów Slidebike i w związku z tym w najbliższy weekend poza imprezą FŁM NIGHT możecie udać się na doszkalające jazdy w Tuszynie (na tyłach głównego rynku). Przypominamy, że jazdy trwają 3x po 20minut, a stawka wynosi tylko 100 PLN💲💲💲 Jeśli boisz się jazdy w deszczu, to slidebike tym bardziej jest dla Ciebie! Boczne kółka uniemożliwią wywrotkę, przez co nabierzesz pewności siebie, gdy odbędziesz taki trening na placu. Polecamy ‼️ ZAPISY SĄ OGRANICZONE CZASOWO, WIĘC SPIESZ SIĘ: https://goo.gl/forms/DYULC32sQW2Dwmmg2 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Darsson91 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Świeżaki z forum też mile widziani?? jak pogoda dopisze to zawitam z narzeczoną 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Wszyscy pasjonaci motocykli są mile widziani. każdy kto ma chęć może podjechać. 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 ⚠️W drodze podsumowania informujemy: 1. Impreza FŁM NIGHT rozpoczyna się o godzinie 20:00 i bardzo prosimy o nie wyczekiwanie od 18stej, jak to miało miejsce w ubiegłych latach👌 2. Na miejscu można płacić WYŁĄCZNIE GOTÓWKĄ, więc wypłaty z bankomatu dokonajcie przed przyjazdem 💲- kiełbaska, karczek - hamburgery, hot-dogi - żurek - napoje bezalkoholowe 3. Warto zabrać ze sobą małą podstawkę pod stopkę od motocykla np. wieczko od słoika (y) 4. Zakończenie imprezy planowane jest ok.23:00, więc wygodne i ciepłe ciuszki warto mieć ze sobą, aby nie uciec z Tuszyna po 15-minutach tylko wytrzymać do końca i dać na zimnym podczas parady do Łodzi. Do zobaczenia ‼️ 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Kuri Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2017 Planujecie jakiś wspólny wyjazd z Łodzi? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2017 22 minuty temu, Kuri napisał: Planujecie jakiś wspólny wyjazd z Łodzi? Nie planujemy oficjalnego przejazdu, ale powrót tak. Proponuję abyście między sobą się dogadali np. spotkanie pod Auchan o 19:30 i 19:45 wylot na Młynek 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
_elvis_ Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2017 Ja z dwoma znajomymi spotykamy się już ok 18 pod Auchan i robimy jakąś traskę wokół komina z finishem na młynku. Jak ktoś chętny to wpadać 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AgaJaga Opublikowano 10 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) Dziękujemy wszystkim za tak liczne przybycie mamy nadzieję że trzecia edycja FŁM night się podobała 😊 Edytowane 10 Września 2017 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2017 nie podobało mi się ! Sami wariaci, na drodze jak szarańcza, a na miejscu jakiś wariat palił gumę ! Nie no żart ... było fajnie 3 Cytuj
ammer Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2017 A ja dziękuję bardzo organizatorom. Fajnie było 2 Cytuj
Kluszcz Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2017 Klasa. Oby więcej takich imprez ! 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi