gosiamil Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 W imieniu Drużyny Szpiku mam do Was wielką prośbęAdam Wawrzyniak mój kolega z Drużyny Szpiku bierze udział w konkursie na piktogram, który mógłby zafunkcjonować na wszystkich europejskich lotniskach, dotyczy wyboru symbolu pomocy osobom starszym, schorowanym i niemobilnym.http://arturzasada.pl/piktogramy/Zagłosuj wybierz 25Dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Okey, poszło Chociaż nie mam w 100% pewności, bo podobno mój głos jest w trakcie realizacji 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Zrobione,ale chyba ciężko mu będzie wygrać 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi