adany_76 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 tragedia - sejm 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 tragedia - złamany pazurek 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 złamany pazurek - foch 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Foch - lachony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggie Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 lachony- Kabaret 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 kabaret - taniec w klatce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 taniec w klatce - go go 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 go go -chromowana rura 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Chromowana rura- moc ( albo +3 do stylu żeby nie napisać do lansu ) 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Moc-potęga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 potęga - motongi 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 motongi - wariaty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 wariaty - piraty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 motongi-pytongi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 piraty-skarby 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 skarby-wiatry 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 wiatry - żagle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin1210 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 żagle - rejs 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 "rejs" - "...nuda nic sie nie dzieje" 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 "nuda nic sie nie dzieje"- "jaki tu spokój na na na naaa " 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 "jaki tu spokój na na na naaa " - zróbmy jakiś HAŁAS 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 "Zróbmy jakis HAŁAS "- Brzeski 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Brzeski-wola 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 wola- wybór 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 wola - Zduńska Wola 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi