Arthur Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 paulina- klasztor ( paulinów ) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 klasztor - cnota 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 cnota - niewydymka ( ha ha ha ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 niewydymka - challenge accepted 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 challenge accepted - true story 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 true story - "Dlaczego Ja" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 "Dlaczego Ja" - Naturszczyki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 wogóle ktoś wcześniej zauważył?? Maggie napisała PRĘDKOŚĆ a post pod nią PIĘKNOŚĆ bahahaha testosteron;p a wracając Naturszczyki - łot de Fak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Lot de fak - okrzyk radosci 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 okrzyk radości - viva Las Vegas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Gerwaz, wygoogluj sobie, Wikipedia wszystko Ci powie ;-) viva Las Vegas - Boski Elvis P. Edytowane 11 Września 2012 przez Wiciania (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Elvis - Marley 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Marley-urząd skarbowy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 US - haracz :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Haracz - dres 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Dres - kark 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggie Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 kark - masaż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 masaż - Tajlandia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Tajlandia - smażone robale 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 smażone robale - okropność 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 okropność-papieros 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) papieros - w końcu przerwa Edytowane 11 Września 2012 przez Adam (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 w końcu przerwa - Kazimierz Przerwa-Tetmajer 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Kazimierz Przerwa-Tetmajer --> facet z rozstrojonym zapłonem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 facet z rozstrojonym zapłonem - niedobór testosteronu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi