Różowa Pantera Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 wysypisko - niezły smrodek 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Zidus Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 smrodek - przypalone sprzęgło 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 przypalone sprzęgło - koszty 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Okropna Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 bieda - klepanie (biedy ) 0 Cytuj
pablogit Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 szpachla -> wypełniacz 0 Cytuj
Madziulek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 wypełniacz- piwo 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
Madziulek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 BMW- warczenie na światłach 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
jaquzie Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) warczenie na światłach - gazowanie Edytowane 7 Września 2012 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Tomi Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 impreza - piatek wieczór 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Zyygy Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 piątek wieczór - odpoczynek weekend - motobazar 0 Cytuj
Madziulek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 odpoczynek na motobazarze- brak miejsc do parkowania 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
LoneRider Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Brak miejsc do parkowania - ( Ale pojechalas teraz co tu wpisac) heh!!! - urzad miasta http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Urząd Miasta- Prezydent Miasta 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Irek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Prezydent Miasta - "Gruba ryba" 0 Cytuj
Madziulek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 nemo- ocean 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
Madziulek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 rekin- polowanie 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
Rekomendowane odpowiedzi