adany_76 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 nakład - ból głowy po 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ból głowy po - ależ jestem śpiący 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggie Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ależ jestem śpiący - łóżko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Łóżko-zapraszam panie do mego łóżka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggie Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 zapraszam (...) - czipendejls 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 czipendejls = koło gospodyń wiejskich http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif :whip: 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mossberg Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Koło Gospodyń Wiejskich = PGR ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 PGR - Bizon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Bizon - Żubr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggie Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 żubr - piwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 piwo-kawka 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Kawka - Kruszów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Kruszów - cegła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 cegła - dżem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 dżem - Rysiek 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Rysiek - Misiek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Misiek- pies 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 pies - sajgonki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Sajgonki - makaron z warzywami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 makaron z warzywami - chińska restauracja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 chińska restauracja -> niespodzianka na talerzu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 niespodzianka na talerzu -> Kot 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Kot - worek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 worek - śmieci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Śmieci- wysypisko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi