siwutek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 pierdoła - mam doła 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 dół => 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 nie zła beka 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 beka = ubaw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ubaw = po pachy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 po pachy = dres 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 dres = ratlerek ( piesek kiedyś widziany przezemnie osobiście , szedł z panem na łańcuszku ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ratlerek -> poseł PiS ( małe to, bojaźliwe, ale wyszczekane ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 PiS - Panienki i Stunt ..albo i nie takie było rozwinięcie tego magicznego skrótu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Panienki i Stunt = dell 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 dell - wheelie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Wheelie - Stunter 13 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 stunter - killing the streets 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 killing the streets -> 300km/h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 300km/h - czysta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 czysta - 0,7 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 0 7 zgłoś się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 0 7 zgłoś się - porucznik Borewicz 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 porucznik Borewicz - Play Fresh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 play fresh -> durex (play) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 durex - guma :) (i kółko się zamyka ) 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 guma - oddech 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 oddech - winterfresh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ginger Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 winterfresh - zęby 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 zęby -> bestia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi