siwutek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 i jeb w kimono 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Dann Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 samuraj-kominiarka(od Maćka z Bogdańca) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
MateuszZR7 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Kominiarka - napad na bank 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 napad na bank - Cobol * - pracuję w banku i kiedyś programowałem w cobol'u 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Cobol- kibol 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
siwutek Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 dres - adres 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
siwutek Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Doroti - daje dziobka 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Wojtas Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 dzióbek - " Dzień Świra " (Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma ch*ja we wsi ) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
siwutek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 dzień świra = mój dzień [ tzn -dzień siwuta ] 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
MateuszZR7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Mój dzień - w uja cięcie, też zajęcie. 0 Cytuj
MateuszZR7 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Praca - pieniądze. 0 Cytuj
Okropna Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 napad -szał ( napad szału ) 0 Cytuj
MateuszZR7 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Napad szału - wkur**** 0 Cytuj
adany_76 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 wkur***nie - nieoznakowany pojazd policyjny z zamontowanym wideorejestratorem 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
godul Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 nieoznakowany pojazd policyjny z zamontowanym wideorejestratorem - uwaga pirat 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi