Wojtas Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 czapka - daszek 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Wojtas Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 ptaszek- Jerzyk 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
siwutek Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 jeżyk-tup tup tup 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
adany_76 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 tup tup tup - jebut !!! 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
adany_76 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 prostytuta - ciągnie druta 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
:Valdi: Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 małolata - warkoczyki 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl
kyarin Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 kaczor i donald - Kaczyński i Tusk http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Kaczyński i Tusk > Pinky i Mózg 0 Cytuj
Doroti Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Pinky i Mózg (nie wiem który z nich, to niby Mózg ) - myszy 0 Cytuj
Dann Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 sobotnia noc--John Travolta 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
siwutek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 John Tra - ma volta 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
bercikoski Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 piwo - wino i co ino 0 Cytuj You'll never ska alone!
Rekomendowane odpowiedzi