Witek209 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Kłótnia - latające talerze 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 latające talerze- UFO 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Witek209 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ufo - faceci w czerni 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 faceci w czerni - murzyni 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Witek209 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 murzyni - chińczycy (tania siła robocza) Ja do murzynów nic nie mam, ale uważam że każdy powinien mieć swojego (żart, a nie akt rasistowski) 0 Cytuj
Arecki_ELW Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Chińczycy - chińskie zupki 0 Cytuj
Przemski Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 jadą - gnają 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Dann Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Gnają-parada ślubna 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
diclac Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Parada ślubna - terror miasta 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 ukatrupić - zakopać 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
pafcio Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 zakopać -się w błocie? 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 błoto-maseczka 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Dann Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 maseczka- piękna kobieta 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Thebestof78 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 piękna kobieta - kłopoty 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dann Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 kłopoty -miłość http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/excl.png 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Dann Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 motor -Route 66 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Rekomendowane odpowiedzi