Krzysztofor Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 gleba - (nisko) pneumatyka 0 Cytuj LwG!!!
Arecki_ELW Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 pneumatyka - wiatrówka (strzelanie) 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 denat-denaturat 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Krzysztofor Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 bułka - półdupka (poznańska) 0 Cytuj LwG!!!
siwutek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 półdupki - lalunia http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
siwutek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 laska - hmm... - no DZIADEK [a co wyście świntuchy myśleli :giggle: ] 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Dann Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 drzewo-kraj kwitnącej lipy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Krzysztofor Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 kraj kwitnącej lipy - Polska 0 Cytuj LwG!!!
Aidekk Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Polska - alko 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Krzysztofor Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 alko - właśnie pije 0 Cytuj LwG!!!
Krzysztofor Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 ja też - aśsiena**bałem 0 Cytuj LwG!!!
siwutek Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 - aśsiena**bałem - a ja wytrzeźwiałem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Wojtas Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 a ja wytrzeźwiałem - można prowadzić 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Mały Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 prowadzic i nie zawadzic:) 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 zawadzić - nie zawadzi wypić http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Rekomendowane odpowiedzi