adany_76 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 wypadek - ślizg 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ślizg - banan 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Krzysztofor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 wypadek - ułamek sekundyEdit; banan - owoc 0 Cytuj LwG!!!
Przemski Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 owoc - zdrowie 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Krzysztofor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 zdrowie - witaminki 0 Cytuj LwG!!!
Przemski Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 witaminki - dziewczynki (to się akurat rymuje ale może zejdziemy na normalne skojrzenia ) 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Krzysztofor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dziewczynki - plecaczki 0 Cytuj LwG!!!
Muodyv6 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 plecaczki. bagażnik;D 0 Cytuj
Krzysztofor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 bagażnik - popiełuszko 0 Cytuj LwG!!!
Przemski Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 sprawdzam!!! 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Krzysztofor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 sprawdzam - kupuje 0 Cytuj LwG!!!
Przemski Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Krzysztofor sprawdzam Ciebie hahahahah dokładniej Twoje poprzednie skojarzeniePucuj się skąd to się wzięło bo związku nie widzę 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Muodyv6 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 handel-handlarz złodziej 0 Cytuj
Krzysztofor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 handlarz złodziej - szrot Krzysztofor sprawdzam Ciebie hahahahah dokładniej Twoje poprzednie skojarzenie Pucuj się skąd to się wzięło bo związku nie widzękilka razy zdażyło mi się wracać na popiełuszke (w bagażniku) po imprezie 0 Cytuj LwG!!!
adany_76 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 złom - szajs 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Krzysztofor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 pasztet - lodówka 0 Cytuj LwG!!!
Muodyv6 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 lodówka- Wyżerkaaaaaaa;D 0 Cytuj
Dann Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Wyżerkaaaaaaa-święta 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Muodyv6 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Święta i po świętach;p 0 Cytuj
mariobros Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Po świętach - dieta 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi