Czarna_750 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ksieżniczka- rycerz na białym koniu 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ksieżniczka- rycerz na białym koniu rycerz na białym koniu- rycerz na czarnym koniu 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 rycerz na czarnym koniu - bajka 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 bajka - życie to niejebajka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Życie to niejebajka-podrap sie po jajkach;-) Edytowane 13 Października 2012 przez Gucio1989 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 ha ha ha podrap się po jajkach - gdybym je miała to bym się drapała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipul Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 gdybym je miała to bym się drapała- zawsze mozna pozyczyc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 zawsze mozna pozyczyc- a najlepiej z ING Banku 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 a najlepiej z ING Banku - Marek Kondrat 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Marek Kondrat - dzień świra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin1210 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 dzień świra - codzienność w pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 codzienność w pracy-lenistwo 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Lenistwo- urlop chorobowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 urlop chorobowy -> nauczyciel 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 nauczyciel - belfer 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Belfer- nagana z zachowania!!!! 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nagana z zachowania-gaz pieprzowy na lekcji angielskiego 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 gaz pieprzowy na lekcji angielskiego - ciężkie dzieciństwo 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ciężkie dzieciństwo- szlaban na rower 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 szlaban na rower - ucieczka przez okno 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 ucieczka przez okno-ewakuacja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 ewakuacja - zagrożenie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 zagrozenie-strach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 strach-ma wielkie oczy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 wielkie oczy - sowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi