Irek Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 alkohol - zło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 zło-Szatan 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 szatan - Bóg 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Bóg -> religia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 religia - wagary 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 wagary-wino marki wino 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 wino marki wino- siara 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YumiiYuki Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 siara - babcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 babcia- dziadek 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 dziadek- cukierki 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Cukierki-słodycze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 słodycze - czekolada 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 czekolada - duża pupa 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Duża d*pa -> murzynka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 O jest coś dla mnie Murzynka - obroża z łańcuchem 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 obroża z łańcuchem - sado'maso ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YumiiYuki Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 sado"maso - Azja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Azja- wycieczka do Mongolii 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 wycieczka do Mongolii- urlop 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarahu_michu Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 urlop - motocykl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 motocykl-to co robie jak nic nie robię 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 to co robie jak nic nie robię - sen 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 sen - lunatykowanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 lunatykowanie-chodzenie a nie spanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 chodzenie a nie spanie -> bezsenność 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi