Madziulek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 tort- mdłości 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Miłść - namiętny SEX 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 jak można MDŁOŚCI z MIŁOŚCIĄ pomylić ??? Robert86 ??? namiętność- szaleństwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 robert ... buahahahahahahaha!!! szaleństwo - skok z samolotu bez spadochronu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Oj tam oj ta ... każdemu może sie zdarzyć . Sory Bawimy sie dalej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 skok z samolotu bez spadochronu - samobójstwo 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Samobójstwo - Depresja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 tort- wisienka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 nie wiem o co ci Aniu chodziło ale oki wisienka - sad 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 sad - drzewa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 drzewa - cień 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 cień - chłód 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 chłód - jesienny wieczór 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 jesienny wieczór - TV 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 TV - nuuuuuuda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 nuuuuuuuda - szkoła 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 szkoła - pała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 pała-łysa 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 łysa - kark 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 kark - grill w środę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 grill w środę - późny powrót do domu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 późny powrót do domu - wycieczka z Łodzi na zachód słońca nad morzem i z powrotem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 wycieczka z Łodzi na zachód słońca nad morzem i z powrotem - rybka we Władku 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 rybka we Władku - smażalnia zaraz koło portu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 smażalnia zaraz koło portu - zjełczały olej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi