jabioka Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 enigma - szwaby 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 szwaby - wojna 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 też z wojną wyjechałeś wojna - karty 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 karty- łeb obdarty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 łeb obdarty - niski strop 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 niski strop - poddasze 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 poddasze - skosy 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 skosy - z kosy w plecy 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 z kosy w plecy- miej oczy dookoła głowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 miej oczy dookoła głowy - bo kostucha za tobą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) kostucha za tobą- spie***laj przed nią Edytowane 25 Marca 2013 przez Tolo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 spie***laj przed nią - niejeżdzij szybciej niż twuj aniał stróż potrafi latać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Nie jedź szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać - śmierc na zakęcie ,co z nami będzie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 śmierć na zakręcie, co z nami będzie - zbudujemy nasz dom na piasku 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 zbudujemy nasz dom na piasku - Sylwia Grzeszczak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Sylwia Grzeszczak - chudzielec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 chudzielec - chudy " Toy Story " 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Toy story - wibratory ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 wibratory - rywale ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 rywale ;] - przynajmniej jest ciekawie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 przynajmniej jest ciekawie- powitanie wiosny 6 kwietnia !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Powitanie wiosny 6 kwietnia -szpital , ostry dyżur, śmierć! 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 szpital , ostry dyżur , śmierć! - połamane berki , peknięta czaszka od tyłu " Goliniak Modlitwa Motocyklisty " 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 połamane berki , peknięta czaszka od tyłu " Goliniak Modlitwa Motocyklisty " - zabobony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 zabobony- moja babcia !!! 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi