swierszczu Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Witam Wszystkich! Po długiej nieobecności chcę wrócić do świata motocykli i na forum ŁM. Od dłuższego czasu poszukuję (jak w tytule) SUZUKI DL 1000. rok 2004-2006. Może macie znajomych co sprzedają moto godne polecenia? Szukam już dobry miesiąc i nie znalazłem nic konkretnego. Wszystko sprowadzane i składane z dwóch... i wszyscy płakali jak sprzedawali Byłbym wdzięczny za info w tej sprawie. Pozdrawiam! 0 Cytuj
Michallica Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 To kup sobie 650, nie psuję się tak, mniej pali, jedzie tak samo i jest duży wybór, znajdziesz coś ładnego. Powodzenia 0 Cytuj
gary Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Cóż ja mam litra i rozważam sprzedaż (rocznik 2003). Moto nie psuje się, czy pali więcej niż 650 - nie wiem, bo małym jechałem jakieś 50km... czy jedzie tak samo - no to już kolega Michallica pojechał albo po prostu obydwoma nie jechał ;-) Po więcej info zapraszam na priv. Edytowane 5 Października 2017 przez gary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
gary Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Mój DL idzie pod młotek. Napisze jeszcze w osobnym temacie:https://www.olx.pl/oferta/suzuki-v-strom-dl-1000-2003-CID5-IDuVGDL.html Edytowane 9 Czerwca 2018 przez gary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi