salat Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w imprezie dla naszych podopiecznych z domów dziecka nr 2 i 8, która odbędzie się w niedzielę 27 sierpnia. W programie przewidziane są dla starszych dzieci gry terenowe, dla młodszych gry stacjonarne, oczywiście będzie grill, żurek, ciasta. Nie może zabraknąć wożenia motocyklami, a w czasie imprezy zostaną przez nas wyróżnione dzieci które w ciągu ostatniego roku wykazywały się wzorowym zachowaniem i postępami w nauce. Nagrody dla dzieciaków zostały ufundowane ze środków pozyskanych w czasie akcji Motomikołaje 2016. Impreza zacznie się około godz 11 i potrwa do 17 Jak zwykle zapraszamy wszystkich chętnych do udziału w imprezie bo dzieciaki zawsze na nas bardzo czekają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Wstępnie jestem 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zapisane w kalendarzu 👦🍭 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Jestem . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 A gdzie Krzysiek ma się odbyć ta impreza? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Patrz faktycznie nie napisalem, impreza będzie w dd8 na ul Zuchów Dzieki @julian85 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Czy tak samo jak w zeszłym roku impra koszyczkowa ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jak zawsze można coś ze sobą zabrać czy to na grilla czy jakieś łakocie dla dzieciaków. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerryy Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Wstępnie też się pisze/piszemy tylko ja mam jednoosobowy motocykl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Byłem w zeszłym roku i było super. Teraz tez się zapisuję. 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Postaram się w końcu odwiedzić dzieciaki na letniej imprezie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 No wreszcie bo te z dd2 pytają o ciebie zawsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Wydarzenie na fejsie: https://www.facebook.com/events/165049770718556/ 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jako że impreza już niedługo jak zwykle przytruję w kwestii bezpieczeństwa, oczywiście zdaję sobie sprawę że stali bywalcy wszystko wiedzą ale: - Odchodząc od motocykla nawet na chwilę zawsze zabieramy ze sobą kluczyki, dzieci doskonale wiedzą jak uruchomić motocykl - jeśli motocykl ma stopkę centralną proszę z niej korzystać na terenie dd - dzieci wozimy TYLKO na terenie domu dziecka, pod żadnym pozorem nie wolno z dziećmi wyjeżdżać poza teren placówki - wszelkiego rodzaju popisy typu palenie gumy, strzały z wydechu czy jazdy endurakiem po górce można robić po uprzednim zgłoszenu tego do organizatorów czyli członków stowarzyszenia lub wychowawców - Każde niewłaściwe zachowanie dzieci przy motocyklach proszę bezwzględnie zgłaszać do organizatorów i nie chodzi tu o donosicielstwo tylko o zachowanie bezpieczeństwa w czasie trwania imprezy No i jeszcze kwestia że się tak wyrażę kulinarna, jako że na FB zgłosiło już sporoosób swój udział możemy nie wyrobić z kiełbaskami dla każdego zwłaszcza że dzieci nie będą miały "przydziału" więc jeśli ktoś cce mieć zagwarantowaną szamkę proszę wziąć ze sobą jakąś kiełbaskę a napewno na grilu się miejsce znajdzie. Na koniec raz jeszcze kwestia harmonogramu imprezy. Od godziny 11 zaczynamy gry terenowe więc jeśli ktoś będzie chciał się z dzieciakami pobawić to zapraszamy właśnie ok godziny 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Jestem świeży i nigdy wcześniej nie brałem w tym udziału, ale może udałoby mi się przyjechać. . . . Kurcze, prognozy straszą. Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Misiek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Pogoda w tym przypadku jest mało ważna. Krzysiek ile dzieciaków tam będzie ? 20-30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Około 30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzzli1973 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Witam. A jest gdzieś zbiórka na wspólny dojazd czy każdy osobno jedzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielcar Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Tez się pojawie Wlasnie, jakas zbiorka cos? Fajnie by bylo w sumie zebysmy wjechali razem Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Mielcar (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ja i tak musze być wcześniej wiec jak chcecie przyjechać większą grupą to musicie sami coś ustalić 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 coś słyszałem, ze podobno zbiórka jest 10:45 na stacji Statoil (wiadomo o co chodzi), Pabianicka/Prądzyńskiego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielcar Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Ok, bede 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 No i fajnie było. Mam nadzieję, że dzieciaki zadowolone, a organizatorom i opiekunom nie sprawiliśmy kłopotu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Bylo super :). Gratulacje za organizację 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ale było fajnie!!! brawo dla Organizatorów i Dzieciaków. Fajnie spędzony czas. @Misiek jeśli dobrze kojarze to Ty z koleżanka ogarnialiście zabawę w Avatary? Super robota z przygotowaniem i prowadzeniem. Mam nadzieję że dla Dzieciaków to była chwila odskoczni od codzienności i chociaż troche frajdy. zdroofka, dr House 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi