salat Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w imprezie dla naszych podopiecznych z domów dziecka nr 2 i 8, która odbędzie się w niedzielę 27 sierpnia. W programie przewidziane są dla starszych dzieci gry terenowe, dla młodszych gry stacjonarne, oczywiście będzie grill, żurek, ciasta. Nie może zabraknąć wożenia motocyklami, a w czasie imprezy zostaną przez nas wyróżnione dzieci które w ciągu ostatniego roku wykazywały się wzorowym zachowaniem i postępami w nauce. Nagrody dla dzieciaków zostały ufundowane ze środków pozyskanych w czasie akcji Motomikołaje 2016. Impreza zacznie się około godz 11 i potrwa do 17 Jak zwykle zapraszamy wszystkich chętnych do udziału w imprezie bo dzieciaki zawsze na nas bardzo czekają. 2 Cytuj
aras sieżyje Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zapisane w kalendarzu 👦🍭 0 Cytuj
chylon Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Jestem . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
julian85 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 A gdzie Krzysiek ma się odbyć ta impreza? 0 Cytuj
salat Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Patrz faktycznie nie napisalem, impreza będzie w dd8 na ul Zuchów Dzieki @julian85 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Czy tak samo jak w zeszłym roku impra koszyczkowa ? 0 Cytuj
salat Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jak zawsze można coś ze sobą zabrać czy to na grilla czy jakieś łakocie dla dzieciaków. 0 Cytuj
Jerryy Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Wstępnie też się pisze/piszemy tylko ja mam jednoosobowy motocykl 0 Cytuj
leniuchmichał Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Byłem w zeszłym roku i było super. Teraz tez się zapisuję. 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie
Koper Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Postaram się w końcu odwiedzić dzieciaki na letniej imprezie 0 Cytuj
salat Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 No wreszcie bo te z dd2 pytają o ciebie zawsze 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Wydarzenie na fejsie: https://www.facebook.com/events/165049770718556/ 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
salat Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jako że impreza już niedługo jak zwykle przytruję w kwestii bezpieczeństwa, oczywiście zdaję sobie sprawę że stali bywalcy wszystko wiedzą ale: - Odchodząc od motocykla nawet na chwilę zawsze zabieramy ze sobą kluczyki, dzieci doskonale wiedzą jak uruchomić motocykl - jeśli motocykl ma stopkę centralną proszę z niej korzystać na terenie dd - dzieci wozimy TYLKO na terenie domu dziecka, pod żadnym pozorem nie wolno z dziećmi wyjeżdżać poza teren placówki - wszelkiego rodzaju popisy typu palenie gumy, strzały z wydechu czy jazdy endurakiem po górce można robić po uprzednim zgłoszenu tego do organizatorów czyli członków stowarzyszenia lub wychowawców - Każde niewłaściwe zachowanie dzieci przy motocyklach proszę bezwzględnie zgłaszać do organizatorów i nie chodzi tu o donosicielstwo tylko o zachowanie bezpieczeństwa w czasie trwania imprezy No i jeszcze kwestia że się tak wyrażę kulinarna, jako że na FB zgłosiło już sporoosób swój udział możemy nie wyrobić z kiełbaskami dla każdego zwłaszcza że dzieci nie będą miały "przydziału" więc jeśli ktoś cce mieć zagwarantowaną szamkę proszę wziąć ze sobą jakąś kiełbaskę a napewno na grilu się miejsce znajdzie. Na koniec raz jeszcze kwestia harmonogramu imprezy. Od godziny 11 zaczynamy gry terenowe więc jeśli ktoś będzie chciał się z dzieciakami pobawić to zapraszamy właśnie ok godziny 11 1 Cytuj
Misiek Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Jestem świeży i nigdy wcześniej nie brałem w tym udziału, ale może udałoby mi się przyjechać. . . . Kurcze, prognozy straszą. Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Misiek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Marttino Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Pogoda w tym przypadku jest mało ważna. Krzysiek ile dzieciaków tam będzie ? 20-30 0 Cytuj
gryzzli1973 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Witam. A jest gdzieś zbiórka na wspólny dojazd czy każdy osobno jedzie? 0 Cytuj
Mielcar Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Tez się pojawie Wlasnie, jakas zbiorka cos? Fajnie by bylo w sumie zebysmy wjechali razem Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Mielcar (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
salat Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ja i tak musze być wcześniej wiec jak chcecie przyjechać większą grupą to musicie sami coś ustalić 😀 0 Cytuj
julian85 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2017 coś słyszałem, ze podobno zbiórka jest 10:45 na stacji Statoil (wiadomo o co chodzi), Pabianicka/Prądzyńskiego. 0 Cytuj
Misiek Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2017 No i fajnie było. Mam nadzieję, że dzieciaki zadowolone, a organizatorom i opiekunom nie sprawiliśmy kłopotu. 0 Cytuj
leniuchmichał Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Bylo super :). Gratulacje za organizację 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie
braFF Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ale było fajnie!!! brawo dla Organizatorów i Dzieciaków. Fajnie spędzony czas. @Misiek jeśli dobrze kojarze to Ty z koleżanka ogarnialiście zabawę w Avatary? Super robota z przygotowaniem i prowadzeniem. Mam nadzieję że dla Dzieciaków to była chwila odskoczni od codzienności i chociaż troche frajdy. zdroofka, dr House 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi