Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ewelina Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 W imieniu Łódzkiego Klubu Offroadowego serdecznie zapraszamy wszystkich motocyklistów i nie tylko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Zabiorę młodego i Age oraz postaram się szwagra z narzeczoną. @Bocian@13 ? Będzie piwerko? Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Z tego co mi wiadomo ma być... Chyba że jakieś niepowodzenia wynikną... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 jest jakis fejsbuk ? on wysyła remindery 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Drodzy koledzy i koleżanki potrzebna wasza pomoc! Jak wiecie wkrótce otwarcie #ŁódzkiegoCentrumSportówOffroadowych będziemy na nim zbierać podpisy poparcia! Można podpisać listy na miejscu 26 i 27 sierpnia na 1 pikniku offrodowym w specjalnym namiocie! Jak i wy możecie wydrukować taką listę i może uda się zebrać więcej podpisów wśród rodziny, znajomych.. za wszystkie podpisy, listy będziemy bardzo wdzięczni! 😁😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 A był ktoś na spotkaniu organizowanym przez mieszkańców, jeśli dobrze pamiętam to było w poprzednim tygodniu w piątek 19.08 ?? Cos ciekawego tam się działo ?? podobno miał być redaktor z TV 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ja byłam bo jestem mieszkańcem tego osiedla.... Redaktora nie było na spotkaniu! Telewizja zawitała na tor w południe wraz z paroma mieszkańcami i tam się wypowiedzieli na ten temat (materiał można zobaczyć na profilu fb Łódzkich wiadomości dnia). Na zebraniu w salce był dziennikarz (fotograf) Dziennika Łódzkiego ale nie było jakiś konkretnych wywiadów. Co do nastawienia mieszkańców to nie chcą nawet rozmawiać.... atakują. Oczywiście czekają nas kontrole od zielonych do archeologów itd... Kolega Grinch też był na tym spotkaniu za co bardzo mu dziękuję bo w dwójkę było raźniej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Lotnisko nie hałasuje, ale jeszcze nieczynny tor owszem 5 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 18 godzin temu, Ewelina napisał: Ja byłam bo jestem mieszkańcem tego osiedla.... Redaktora nie było na spotkaniu! Telewizja zawitała na tor w południe wraz z paroma mieszkańcami i tam się wypowiedzieli na ten temat (materiał można zobaczyć na profilu fb Łódzkich wiadomości dnia). Na zebraniu w salce był dziennikarz (fotograf) Dziennika Łódzkiego ale nie było jakiś konkretnych wywiadów. Co do nastawienia mieszkańców to nie chcą nawet rozmawiać.... atakują. Oczywiście czekają nas kontrole od zielonych do archeologów itd... Kolega Grinch też był na tym spotkaniu za co bardzo mu dziękuję bo w dwójkę było raźniej... To sąsiadka W czwartek jak wyjeżdżałem pod oszołoma to dostałem ulotkę z zaproszeniem na w/w spotkanie. Pani była dosyć mocno zmieszana czy dać ulotkę motocykliście czy nie :). Trzymam kciuki w sobotę podjadę z młodym na otwarcie 1 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Sąsiadka Pani była zmieszana bo według osób mieszkających i protestujących motocykliści to "zwyrodnialcy" tak usłyszałam na jednym ze spotkań osiedlowych. Więc jak wynika jestem czarną owcą na osiedlu ale jakoś nie martwię się tym... Staramy się wszyscy jakoś to ogarnąć tym bardziej że wszystko idzie z prywatnych pieniedzy i sponsorów którzy też jeżdżą w terenie lub ich dzieci... Zapraszamy będzie można przejechać się quadem lub samochodem terenowym, a dla dzieciaków mają być dmuchańce. Mają też być psy ratownicze, strzelanie i wiele innych atrakcji Mam nadzieję że się spodoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 A jak wygląda sprawa użytkowania toru tak w tygodniu czy weekendami ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Dnia 10.08.2017 o 13:35, Ewelina napisał: W imieniu Łódzkiego Klubu Offroadowego serdecznie zapraszamy wszystkich motocyklistów i nie tylko Pamiętajcie o zakazie latania dronem w rejonie lotniska. Lepiej nie robić sobie więcej wrogów :-) Sąsiedzi z tej wysokiej szary wieży za płotem nie byli zachwyceni. Szczerze kibicuję inicjatywie, szczególnie jako pracownik lotniska :-) Narzekaniami okolicznych wieśniaków się nie przejmujcie, na lotnisko tez narzekają: dzwonią, piszą i co tam jeszcze dusza zapragnie. Przejdzie im. Grunt żeby media nie rozdmuchiwały tej sprawy - trzeba z nimi dobrze żyć :-) Zróbcie polewany afterek dla mediów :-) Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Rebel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Rebel napisał: Pamiętajcie o zakazie latania dronem w rejonie lotniska. Lepiej nie robić sobie więcej wrogów :-) Sąsiedzi z tej wysokiej szary wieży za płotem nie byli zachwyceni. Szczerze kibicuję inicjatywie, szczególnie jako pracownik lotniska :-) Narzekaniami okolicznych wieśniaków się nie przejmujcie, na lotnisko tez narzekają: dzwonią, piszą i co tam jeszcze dusza zapragnie. Przejdzie im. Grunt żeby media nie rozdmuchiwały tej sprawy - trzeba z nimi dobrze żyć :-) Zróbcie polewany afterek dla mediów :-) Pamietamy! Było specjalne pismo wystosowane do Lotniska.. Ale raczej wątpimy żeby decyzja była pozytywna. Więc nic na siłę a bezpieczeństwo jest najważniejsze! 3 godziny temu, rooland napisał: A jak wygląda sprawa użytkowania toru tak w tygodniu czy weekendami ? Rooland na ta chwilę trudno mi powiedzieć bo niewiadomo czy przedłużą dzierżawę na tor. Jeżeli tak to postaram się informować was na bieżąco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 https://www.scigacz.pl/Wielkie,otwarcie,Lodzkiego,Centrum,Sportow,Offroadowych,juz,w,ten,weekend,31237.html jest już fejm 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 3 godziny temu, Ewelina napisał: Pamietamy! Było specjalne pismo wystosowane do Lotniska.. Ale raczej wątpimy żeby decyzja była pozytywna. Więc nic na siłę a bezpieczeństwo jest najważniejsze! Rooland na ta chwilę trudno mi powiedzieć bo niewiadomo czy przedłużą dzierżawę na tor. Jeżeli tak to postaram się informować was na bieżąco daj na prv spróbuję przekonać decydentów 1 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Świetna sprawa, gratulację za pomysł i realizacje! Bardzo mocno kibicuję Niestety na otwarciu się nie pojawię ale jeśli będzie możliwość użytkowania w przyszłości na pewno będę częstym gościem Braaaaaaaaap! 1 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Bede. Podobni b. wymagajacy tor do superenduro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jest trochę przeszkód które nie są proste to parę fotek. Na treningi moim zdaniem super. Może nie jest w 100% dopracowane ale tak jak pisałam wszystko staramy się sami jakoś to ogarnąć. Walczymy żeby dopracować to miejsce i mieć gdzie trenować legalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 To jest hardcore! Poziom trudności widzę nie dla leszczy zrobiliście. It's beautifull <3 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 O to wlasnie chodzi. Bedzie gdzie trenowac ! A czym Ty jezdzisz ewel?? Startujesz w klasie kobiet? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Byłem oglądałem, przyznaje się ominąłem duży znak teren prywatny zakaz wstępu Ale robi wrażenie Ale też dużo roboty jeszcze przed wami, trzymam kciuki 1 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 8 godzin temu, Luki napisał: O to wlasnie chodzi. Bedzie gdzie trenowac ! A czym Ty jezdzisz ewel?? Startujesz w klasie kobiet? Ja na ta chwilę nie jeżdże w terenie. Teraz pomykam w miejskiej dżungli nakedem. Kiedyś jeździłam z licencją enduro. Od czasu do czasu poszaleje na quadzie. Ogólnie serce ciągnie zawsze do moto bez różnicy czy wersja brudna czy czysta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ale zazdroszczę Ci tego toru. Prawie w ogródku. Jak sobie kupie enduro z czasem to będę mógł u Ciebie trzymać?? Plis plis 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Sekcja SE zapowiada się pięknie Nie widzę tylko... kamieni a raczej... kamiorów To na nich niestety rok temu straciłem te kilka sekund które zabrakło do finału... mam nadzieję, że teraz będzie gdzie potrenować #179 3 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Właśnie na tą chwilę głazami nie mogliśmy wyłożyć trasy... boo jak to przeciwnicy mówią zaśmiecamy teren... już o opny były pretensję.... Ale może się uda zrobić taki odcinek w przyszłości... bale też powinny być. Dlatego walczymy o takie miejsce gdzie można legalnie trenować! Mam nadzieję że wypali i będziemy mogli się nim cieszyć! Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi