Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Po zdaniu prawka w końcu przyszedł czas na kupno czegoś konkretnego :smile: zainteresowały mnie dwie oferty:

https://www.olx.pl/i2/oferta/suzuki-gsxr-600-k5-2005-CID5-IDnAlyG.html#:54ac1bcb20

http://allegro.pl/honda-cbr-600-f3-105km-1997r-stan-b-dobry-lodz-i6909396962.html

Ktoś z Was może kojarzy te maszyny. Może jakieś rady jak pojadę na oględziny?? Na co zwrócić uwagę. 

A może ktoś z Was ma jakiegoś dobrego mechanika, z którym możnaby było się przejechać :smile:

Pozdrawiam 

Opublikowano

Nie kojarzę samych maszyn. Jaki masz budżet na zakup?

Bo tu jeden dwa razy droższy od drugiego.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Ogólnie to myślałem max do 14 tys. A tą Cbr'ke to pomyślałem że może jednak tańszy lepiej na początek :P Ogólnie to myślałem nad fz6 s2 ale przysiadłem do niego i powiem szczerze że nie do końca to jest to czego szukam :smile:

Opublikowano

Moja honda jest do wzięcia. Wsiadasz i jezdzisz, bo wszystko razem z ubezpieczeniem i badaniem technicznym jest do kwietnia 2018.

Nowe opony są itp jednak musiałbyś troche dołożyć. Pomyśl, bo myślę, że byłbyś zadowolony.

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Kurczę, teraz dałeś mi do myślenia... dzisiaj wracam do Łodzi z urlopu, pomyśle nad finansami i się odezwę bo korci... :smile:

Opublikowano (edytowane)

Moto znane na forum. Myślę, że każdy jest w stanie za nie poręczyć.

Ja je tez tak kupiłem. Miałem mniejszy budżet, ale dołożyłem biorąc pożyczkę i nie żałowałem. Żadnej awarii nawet najmniejszej. Nigdy.

Pomyśl i myślę, że się dogadamy, bo zależy mi też, żeby w została w Łodzi.

Podejdź obejrzysz sobie po prostu i przemyslisz :smile:

Edytowane przez Piuriel (wyświetl historię edycji)

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Znam to moto i mysle, ze bylbys zadowolony. Wszystko jest jak w opisie. Zreszta przejrzyj temat Piuriela, tam też jest dokładnie opisane co i jak.