Darsson91 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Witam wszystkich, Po zdaniu prawka w końcu przyszedł czas na kupno czegoś konkretnego zainteresowały mnie dwie oferty: https://www.olx.pl/i2/oferta/suzuki-gsxr-600-k5-2005-CID5-IDnAlyG.html#:54ac1bcb20 http://allegro.pl/honda-cbr-600-f3-105km-1997r-stan-b-dobry-lodz-i6909396962.html Ktoś z Was może kojarzy te maszyny. Może jakieś rady jak pojadę na oględziny?? Na co zwrócić uwagę. A może ktoś z Was ma jakiegoś dobrego mechanika, z którym możnaby było się przejechać Pozdrawiam 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Nie kojarzę samych maszyn. Jaki masz budżet na zakup? Bo tu jeden dwa razy droższy od drugiego. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Darsson91 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ogólnie to myślałem max do 14 tys. A tą Cbr'ke to pomyślałem że może jednak tańszy lepiej na początek Ogólnie to myślałem nad fz6 s2 ale przysiadłem do niego i powiem szczerze że nie do końca to jest to czego szukam 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Moja honda jest do wzięcia. Wsiadasz i jezdzisz, bo wszystko razem z ubezpieczeniem i badaniem technicznym jest do kwietnia 2018. Nowe opony są itp jednak musiałbyś troche dołożyć. Pomyśl, bo myślę, że byłbyś zadowolony. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Darsson91 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Kurczę, teraz dałeś mi do myślenia... dzisiaj wracam do Łodzi z urlopu, pomyśle nad finansami i się odezwę bo korci... 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Moto znane na forum. Myślę, że każdy jest w stanie za nie poręczyć. Ja je tez tak kupiłem. Miałem mniejszy budżet, ale dołożyłem biorąc pożyczkę i nie żałowałem. Żadnej awarii nawet najmniejszej. Nigdy. Pomyśl i myślę, że się dogadamy, bo zależy mi też, żeby w została w Łodzi. Podejdź obejrzysz sobie po prostu i przemyslisz Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Bocian@13 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Znam to moto i mysle, ze bylbys zadowolony. Wszystko jest jak w opisie. Zreszta przejrzyj temat Piuriela, tam też jest dokładnie opisane co i jak. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi