Ewelina Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Znacie może namiar na jakiś serwis gdzie sprawdzają motocykle po szlifie. Najbardziej chodzi o ramę Horneta. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 nie jestem pewny ale chyba Liberty ma (miało?) sprzęt do pomiaru geometrii ramy.. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 W Liberty już nie mają. Jak sprzedawałem poprzednie moto to klient chciał sprawdzić ramę i robiliśmy to w http://off-road-garage.com/ . Niestety moja opinia jest taka, że taki pomiar niewiele daje jeśli moto jest na kołach, u mnie na pięć pomiarów na trzech wyszło, że wszystko jest ok. natomiast na dwóch, że moto krzywe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi