vandelopa Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Witam! Kupię Suzuki GS500 lub Hondę CB500. Mile widziany dobry stan ogólny, ewentualnie inny sprzęt godny polecenia dla początkującej damy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 @Darek_Lodz chłopie opchnij no w koncu tu swojego gs-a i przerzuc sie na cos wiekszego choc nie jestem przekonana co do tego "dobrego stanu"... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Moja partnerka na jakiś czas rezygnuje z jazdy siła wyższa . GS-500 jak byś była zainteresowana pisz na PW dogadamy się 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Najlepiej handlować moim gsem za moimi plecami 😉 Polecam nie zawiódł mnie przez ostatnie lata a i wygląda ładnie jak na gsa 😋 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ewentualnie mam Kawasaki er6f. https://www.otomoto.pl/oferta/kawasaki-er-kawasaki-er-6-f-stan-idealny-ID6z06Yt.html#2f9b8998a7 Tez mialo byc na pierwsze moto dla pewnej damy ale z prawkiem jakos jej nie idzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 ja swojego nie sprzedaję, bo jutro jadę na tydzień do Rumunii nim oczywiście że stan dobry, ale w ciągu miesiąca raczej jeszcze nie opchnę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Żeby taki popyt był na moją Hondę 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Znajomy ma fajne FZ-6 na sprzedaż za dobre pieniądze. Jak coś to ślij pw przekieruję dalej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandelopa Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 do zamknięcia:) dzięki za pomoc i miłą współpracę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Dnia 27.07.2017 o 10:17, Mikado33 napisał: Moja partnerka na jakiś czas rezygnuje z jazdy siła wyższa . GS-500 jak byś była zainteresowana pisz na PW dogadamy się 😉 Dbaj o niego , niech służy 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Dnia 28 lipca 2017 o 09:01, Piuriel napisał: Żeby taki popyt był na moją Hondę Było dokleić inne naklejki na swoją i już by miała nową właścicielkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi