Yoshii89 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Czołem, ktoś słyszał o takiej operacji w motocyklu? Wiem że niektóre tarcze w samochodach się toczy, ale o prostowaniu nie słyszałem. Jest to w miarę bezpieczne? tarcze mają grubość 4,5mm są praktycznie nowe tylko krzywe ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Stalowych tarcz się nie prostuje, ewentualnie można je przetoczyć, ale tylko wtedy gdy po tej operacji zachowają minimalny wymiar grubości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 3 godziny temu, kamin napisał: Stalowych tarcz się nie prostuje, ewentualnie można je przetoczyć, ale tylko wtedy gdy po tej operacji zachowają minimalny wymiar grubości. Kolega pisał o motocyklowych, a przy grubości 4-5mm i jeszcze nierównych, nie ma sznas przetoczenia... 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshii89 Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 O przeroczeniu nie ma nawet mowy, zdaje sobie z tego sprawe. Ciekawi mnie tylko czy jest opcja prostowania takich tarcz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Daj spokój. Długo gadać czemu się nie prostuje takich rzeczy. Nie da rady. 1. Prostowaniem nie osiągniesz takiej dokładności, jaka powinna być. 2. Dostanie temperatury i wróci do swojej "krzywizny" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshii89 Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Czyli wszystko w temacie dzieki za porady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernis51 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 jest ktoś kto prostuje mam namiar jak coś i nawet nie drogo ;-) jak coś to pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Ja znam kogoś, kto wróży z kart tarota, też niedrogo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekstrzala Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Jak pisali poprzednicy raczej zabieg nie wart zachodu. Efekty końcowy nie utrzyma się długo i wracamy potem do punktu wyjścia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi