patrol13 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Witam, podałby ktoś, co warto sprawdzić - stan eksploatacji co jakiś czas danych części, w zasadzie jestem początkujący i chciałbym zadbać trochę o moto, i jak ktoś mówi, że co xxxx tyś. km należy sprawdzić zużycie danej części w motocyklu. Moją prośbę kieruję do was, abyście napisali jakie części warto sprawdzić i co jakiś czas. Pozdrawiam, mam nadzieje, że w miarę zrozumiale napisałem heh ps. szukałem w internecie, ale nie mogłem znaleźć tego co chciałem, być może źle pisałem, ale naprawdę wyczerpały się moje możliwości jak mogę to wpisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Polecam Service Manual dla danego moto. Tam wszystko dokładnie napisane jest. Dużo wiedzy i już człowiek nie jest całkowitym laikiem.😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi