AndrzejCBR Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam chcialem zapytac o jakiej mocy powinna byc zarowka przednia w hondzie cbr f2? ilu watowa? 35/35 czy 60/55? bo ja mam ta wieksza i moze to ona ma za duzy pobor pradu i pali mi te regulatory? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 U mnie przyczyna padniecia altka było zmostkowanie lamp świateł mijania...mostek odłączyłem i sezon jest spokój...ja mam 60/55... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Mozesz dokladnjej opisac o co chodzi z tym zmostkowaniem? jak to odlaczyles? zauwazylem ze u mnie regulator ktory jest padniety ma przejscie z jednym z pinow alternatora i masy. Kupie teraz nowe aku i nowy regler ciekawe ile pojezdze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 W cbr 900 orginalnie świeci tylko jedno światło mijania dużo osób z kostki od żarówki prowadzi do drugiej żarówki przewód żeby paliły 2 razem ..I wtedy alternator nie wyrabia i przepala sie...zadzwoń pod ten nr 503038126 .. jak masz jakiś problem z elektryka czyli jaka żarówka /altrernator/regler itd napewno pomoże doradzi....on tez przewija alternatory.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dzwoniłem wczoraj do tego Pana porozmawialem udzielil mi informacji i zobaczę jak teraz to będzie. Dzięki Daniel za pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 spoko nie ma za co...mi wytłumaczył wszystko od a-do -z 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi