Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, matthewspl napisał:

Ducati

Wszedzie będziesz pisał Ducati??? :hihi:

Ogólnie wyścig bardzo emocjonujący... aż milo oglądać taką walkę do końca 

Edytowane przez Ewelina (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wygrał Doviziozo z tego co widziałem. Nie bylo zawodnika z nazwiskiem Ducati :P

Dobra strategia, oszczedzał opony na początku i czekał jak innym będą się kończyć robił swoje.

Ciągle czekam na show w wykonaniu Rossiego.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano (edytowane)

Hmm widzę każdy oglądał cały wyścig ,a ja przyciąłem komara na pierwszych okrążeniach i obudziłem na 6 kółek przed końcem :decayed:^.^  Dovizioso w tym sezonie będzie znowu liczył z Marquezem pkt... Również mam nadzieję ,że Lorenzo też zamiesza i poradzi sobie ze swoimi notorycznymi glebami ... 

Edytowane przez fuckout2 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ja nadal liczę na Zarco, że namiesza w stawce :biggrin: 

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

oglądaliście wyścig? ;) emocje do końca :biggrin: 

Opublikowano

Marquez troszkę przegiął :smile:

Opublikowano

MM przegiął, ale Rossi na konferencji jeszcze bardziej. Generalnie niezłe gówno się wylało i coś mi się wydaje, że z posprzątaniem łatwo nie będzie :sad2:

Opublikowano

a co było na konferencji bo już tego nie widziałem ? ogólnie niezły bajzel był od samego początku organizatorzy nie ogarniali

Opublikowano

Marquez zagrał sobie wczoraj w kręgle zamiast się ścigać :P wiadomo było że Rossi nie machnie na to ręką tym bardziej że między nimi jest ostro już od dawna. 

ciekaw jestem jak to się dalej potoczy, 30 sek kary za takie zachowanie (i to trzykrotne!) to trochę mało.

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano
1 godzinę temu, kosmaty napisał:

a co było na konferencji bo już tego nie widziałem ? ogólnie niezły bajzel był od samego początku organizatorzy nie ogarniali

„nasze stosunki to moje najmniejsze zmartwienie. Nic mi się nie stało, ale to bardzo zła sytuacja. Zniszczył nasz sport. Nigdy nie miał szacunku dla rywali. Taka sytuacja może się zdarzyć, takie są wyścigi, ale on tak robił przez cały weekend; z Vinalesem, Dovizioso, ze mną w sobotę rano i dzisiaj wjechał prosto w czterech zawodników. Zrobił to celowo. Kierował nogę w taki sposób, aby się nie wywrócić i liczył że wywróci się rywal. Jeśli tak się bawisz, podnosisz poziom na bardzo niebezpieczny. To bardzo złe. Dlaczego niby on tak może, a inni nie? Mówiłem o tym dyrekcji wyścigu, która musi coś zrobić aby Marquez tak nie jeździł. Wchodzi w zakręt 20 km/h za szybko, nie ma szans by się wyrobić i wsadza nogę pomiędzy twój i swój motocykl, licząc że się przewrócisz. To cały on. Robił jednak gorzej, straszy zawodników. Boję się go na torze. Wiedziałem co się wydarzy gdy znalazł się za mną. Zniszczył nasz sport. Trzeba się szanować. Taka jazda to przesada”.

Opublikowano

Nie wchodziłem na nic gdzie byłoby cokolwiek o wyścigu, bo przegapiłem i dopiero teraz obejrzałem. No pan #93 przesadził. Powinien dostać wp***dol od reszty :P
Jaram się, że Crutchlow wygrał, gość jest bardzo mocny na wilgotnym i mokrym.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Tak w skrócie ...

30581909_1722914651089814_20741597172145

Opublikowano

ogólnie że ten wyścig to będą jakieś nieśmieszne jaja było widać w tym momencie:

Znalezione obrazy dla zapytania rossi marquez bowling

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Czekam na wyscig w USA ciekawe co tam wymyślą :smile:

Opublikowano

Marq przegiął i to strasznie ale Rossiego zachowanie też mi się nie podoba :/ sędziowie zwalili i to bardzo, atmosfera teraz to będzie nie za fajna...

Wyścigu w USA to już się nie mogę doczekać :biggrin: