Ewelina Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) 50 minut temu, matthewspl napisał: Ducati Wszedzie będziesz pisał Ducati??? Ogólnie wyścig bardzo emocjonujący... aż milo oglądać taką walkę do końca Edytowane 18 Marca 2018 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Wygrał Doviziozo z tego co widziałem. Nie bylo zawodnika z nazwiskiem Ducati Dobra strategia, oszczedzał opony na początku i czekał jak innym będą się kończyć robił swoje. Ciągle czekam na show w wykonaniu Rossiego. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
fuckout2 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) Hmm widzę każdy oglądał cały wyścig ,a ja przyciąłem komara na pierwszych okrążeniach i obudziłem na 6 kółek przed końcem ^.^ Dovizioso w tym sezonie będzie znowu liczył z Marquezem pkt... Również mam nadzieję ,że Lorenzo też zamiesza i poradzi sobie ze swoimi notorycznymi glebami ... Edytowane 18 Marca 2018 przez fuckout2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
eramus Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2018 Ja nadal liczę na Zarco, że namiesza w stawce 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Lusia Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 oglądaliście wyścig? emocje do końca 0 Cytuj
eramus Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Marquez troszkę przegiął 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
arteklik Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 MM przegiął, ale Rossi na konferencji jeszcze bardziej. Generalnie niezłe gówno się wylało i coś mi się wydaje, że z posprzątaniem łatwo nie będzie 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 a co było na konferencji bo już tego nie widziałem ? ogólnie niezły bajzel był od samego początku organizatorzy nie ogarniali 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
krzychoslav Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Marquez zagrał sobie wczoraj w kręgle zamiast się ścigać wiadomo było że Rossi nie machnie na to ręką tym bardziej że między nimi jest ostro już od dawna. ciekaw jestem jak to się dalej potoczy, 30 sek kary za takie zachowanie (i to trzykrotne!) to trochę mało. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
arteklik Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, kosmaty napisał: a co było na konferencji bo już tego nie widziałem ? ogólnie niezły bajzel był od samego początku organizatorzy nie ogarniali „nasze stosunki to moje najmniejsze zmartwienie. Nic mi się nie stało, ale to bardzo zła sytuacja. Zniszczył nasz sport. Nigdy nie miał szacunku dla rywali. Taka sytuacja może się zdarzyć, takie są wyścigi, ale on tak robił przez cały weekend; z Vinalesem, Dovizioso, ze mną w sobotę rano i dzisiaj wjechał prosto w czterech zawodników. Zrobił to celowo. Kierował nogę w taki sposób, aby się nie wywrócić i liczył że wywróci się rywal. Jeśli tak się bawisz, podnosisz poziom na bardzo niebezpieczny. To bardzo złe. Dlaczego niby on tak może, a inni nie? Mówiłem o tym dyrekcji wyścigu, która musi coś zrobić aby Marquez tak nie jeździł. Wchodzi w zakręt 20 km/h za szybko, nie ma szans by się wyrobić i wsadza nogę pomiędzy twój i swój motocykl, licząc że się przewrócisz. To cały on. Robił jednak gorzej, straszy zawodników. Boję się go na torze. Wiedziałem co się wydarzy gdy znalazł się za mną. Zniszczył nasz sport. Trzeba się szanować. Taka jazda to przesada”. 2 Cytuj
Piuriel Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Nie wchodziłem na nic gdzie byłoby cokolwiek o wyścigu, bo przegapiłem i dopiero teraz obejrzałem. No pan #93 przesadził. Powinien dostać wp***dol od reszty Jaram się, że Crutchlow wygrał, gość jest bardzo mocny na wilgotnym i mokrym. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
eramus Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Tak w skrócie ... 2 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
krzychoslav Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 ogólnie że ten wyścig to będą jakieś nieśmieszne jaja było widać w tym momencie: 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
eramus Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Czekam na wyscig w USA ciekawe co tam wymyślą 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Lusia Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Marq przegiął i to strasznie ale Rossiego zachowanie też mi się nie podoba :/ sędziowie zwalili i to bardzo, atmosfera teraz to będzie nie za fajna... Wyścigu w USA to już się nie mogę doczekać 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi