Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie po tak długiej przerwie, wracamy do wyścigów. Oby tylko wszytko potoczyło się lepiej, niż ostatnio :/

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

Opublikowano

oby Rossi wygrał ;) 

Opublikowano

I żeby w końcu przestało padać ! ;)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Nareszcie koniec zimowej nudy ! Dobrze ze w końcu PSN jest w HD, o ile nie jest w tym samym czasie jakiś nudny mecz.

Opublikowano

właśnie leci GP Qatar / I i II sesja treningowa    

http://www.ipla.tv/live/transmission-13576

Fajnie, dzięki. Możesz podrzucać takie linki :biggrin:

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Smuteczek. Myślałem,że honda z nowym silnikiem będzie bardziej konkurencyjna.

Opublikowano

silnik tutaj nie robi wyniku sam w sobie.
Chociaż jak patrzyłem co robi Ducati na prostej to, aż nie mogłem uwierzyć jak to idzie.

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Szacowana moc to około 300 koni w Ducati. Niech ma nawet 270Km to i tak straszna liczba o_O

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Szkoda Zarco :sad2: 

Wyścig mega fajny!

Opublikowano

Szkoda Zarco

Nooo

Szedł jak w transie.

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

A mi szkoda Dovizioso

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Opublikowano (edytowane)

Smuteczek. Myślałem,że honda z nowym silnikiem będzie bardziej konkurencyjna.

Niestety będzie konkurencyjna, tylko jak tłumaczył Mareczek - zły dobór opon, za miękki przód. Ale macie racje Zarco, bardzo duże zaskoczenie. Natomiast Lorek standardowo, zaraz winny będzie cały świat.

Edytowane przez Lucass (wyświetl historię edycji)

Opublikowano

Haha widziałem już to kiedyś dobre można się uśmiać.

Opublikowano

Jeszcze gorzej ma vr46 - kogokolwiek by yamaha nie wzięła - to i tak jeździ lepiej od niego :P

Opublikowano

Młodzi nie patrzą jak się prowadzi tylko lecą ogniem a Vale ma juz nawyki i oczekiwania. To myślę, że go blokuje. Chciałby motocykl idealny pod siebie.

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Jeszcze gorzej ma vr46 - kogokolwiek by yamaha nie wzięła - to i tak jeździ lepiej od niego :P

Na podstawie czego ? Jak dobrze kojarzę, to w ostatnich latach VR kończył zawsze sezon przed kolegą zespołowym. Oprócz sezonu 2015, chyba 2-3pkt przegrał. A co sezon 2017 pokaże, to wszyscy się przekonamy.

Opublikowano

poza tym to vr46 jako jedyny potrafi przedrzeć się z końca peletony na min 3-4 pozycję, pokazał to chociażby po tym jak dostał kare za marqeza, żaden z tych szczypiorów nie zrobi tego samego, tylko ogień i na przód, poz tym kurde on ma 38 lat a nie 20, takie wyścigi w ch*j wykańczają, i tak mega szacun dl niego że większość wyścigów kończy na pudle, poza tym ma ponad 180cm a nie jak markeziontko 168 w kapeluszu, troszke gorzej ma z chowaniem za owiewką

Opublikowano (edytowane)

Hmm nie przepadam za Marquezem ale muszę przyznać, że niestety ale potrafi śmigać. Kosmaty, on potrafi z ostatniego miejsca nie tyle co przyjechać na min 3-4 pozycji ale wygrać wyścig, udowodnił to w moto3 jak i w moto2 (w deszczu). Jak przyszedł do motogp to każdy z konkurencji (również Rossi) podpatrywali jego pozycję i uczyli się tak jeździć jak on, ponieważ sami nie wpadli na takie ułożenie ciała (zwisy z moto)... można to łatwo zauważyć podczas jego pierwszych wyścigów w motogp gdzie reszta stawki wyglądała jakby jeździła na kwadratowo... Rossi jest gwiazdą MotoGP jest lubiany na całym świecie! ale coś mi się czuje, że więcej tytułów zdobędzie Marq i on pobije wszelkie rekordy...

a tak na boku to 

Marquez ssie :biggrin:

Edytowane przez rooland (wyświetl historię edycji)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma to jak dobrze jebn*ć motocyklem o ziemię, bo nie umiesz na nim jeździć. Oby Stoner wrócił choć na jedną rundę.

Opublikowano

Ploteczka Panowie :smile: - gość który to napisał sam się do tego przyznał.