Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chciałam komentować tego co zrobił Lorenzo :P w tym sezonie 3 miejsce mu się nie należy...

Andrea Iannone (chociaż go bardzo lubię) również się nie popisał, mimo to nie poddał się tak jak beznadziejny Lorenzo.

A propos Lorenzo :angry: jak by mógł to by ze złości pewnie rozwalił cały pit stop.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Go Vale go!!!

edit

THE DOCTOR 1st place!!!

EDIT

Cza było kupić YAMAHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez fuksik96 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Emocje do samego końca :smile: Vale najlepszy! :biggrin: 

Opublikowano (edytowane)

K... k.. k... :sad2:

Szkoda że Marc się wyje....., nie podoba mi się koniec. Vale wygrał zasłużenie bo końcówkę miał zajebistą a przykro, że się tak skończyło bo chciałbym widziec obu na podium cieszących się z zajebistej walki.

Edytowane przez ridrick (wyświetl historię edycji)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

no szkoda, że tak się skończyło, bo na pewno strasznie by się "bili" o pierwsze miejsce ;) Vale cały wyścig miał super a nie tylko końcówkę :P

Opublikowano

No, wczoraj emocji nie brakowało:) Marquez nie wytrzymał presji. Zapowiadają się ciekawe pojedynki w tym sezonie :smile:

Opublikowano

Musze Wam przyznac, ze dopiero w tym roku zaczalem ogladac MotoGP i naprawde emocji nie brakuje... w przeciwienstwie do F1, ktora ogladam od malego i co raz bardziej schodzi na psy. Wszystkie te pro ekologiczne pierdoly zabijaja powoli krolowa sportow motorowych. Niech sobie wsadza w swoje zielone d*py te V6, ja chce dawnego ryku V10! <_<

Nie moge sie nadziwic jak jezdzi Maruqez - te slide'y w zakretach zaprzeczaja wszelkim prawom fizyki! :ohmy2: Elektronika robi swoje..

Wczorajszy finish piekny, szkoda tylko gleby Marqueza, bo walka byla piekna. Bedzie sie dzialo w dalszej czesci sezonu  :eat:

150270.png

Opublikowano

Jakby to Stoner powiedział, u Mareczka ambicja przerosła talent  :decayed:

Opublikowano

przynajmniej będzie się coś działo a nie tylko Marq wygrywa ;) to już by było nudne ;) 

Opublikowano

Ciekawe jakby wyglądał pojedynek tych Panów  gdyby Marquez założył na tył "super twardą" oponę?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Siemka, chciałbym poważniej zainteresować się Moto GP. Ciekaw jestem jaka pojemność jest najciekawsza do oglądania, w której naprawdę dużo się dzieje. Prawdopodobnie najwyższa, ale czy na pewno? I czy przypadkiem nie działa to tak jak w F1, gdzie bolid dużo ważniejszy niż umiejętności, dzięki czemu jedna osoba wygrywa 3/4 wyścigów?  :smile: Może w niższych pojemnościach jest inaczej? Czekam na Wasze opinie :biggrin:

Edytowane przez kabakson (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

W Moto3 zobaczysz po 4-5 zawodników składających sie w jeden zakręt, a grupa 10-15 walczy o wygraną. W MotoGp jest 4, którzy odskakują od reszty i jest poza konkurencja. W środku stawki tez jest ciekawie i w zależności gdzie cos sie dzieje, to w tv starają sie to pokazać.W Moto2 w tym roku czołówka sie bardziej rozjeżdża

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

już nie mogę się doczekać! :biggrin:

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

oglądał już ktoś może hitting the apex? potrzebuję napisy a niestety nigdzie nie mogę znaleźć :/

Opublikowano

No no Luśka jak ograniesz filmek to robimy projekcję :smile:  :drunk:

Opublikowano

jasne, zapraszamy :smile: Maciek ma motywacje na szukanie napisów ;)

Krzychu mam przykrą wiadomość, mam napisy :biggrin: kiedy przyjeżdżasz? :biggrin:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Temat trochę zapomniany na ten sezon. Trzeba go więc odkopać. Jaki rozwój sytuacji obstawiacie na najbliższą rundę w GP Assen ?

Edytowane przez xXlukaszkrwXx (wyświetl historię edycji)

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

Opublikowano

Mistrz jest tylko jeden - Rossi ;)

Opublikowano

ee tam, mistrz to ktoś kto walczy, a nie płacze że osoby z którymi walczy są przeciwko niemu (bo to chyba oczywiste :decayed:)

Opublikowano

ee tam, mistrz to ktoś kto walczy, a nie płacze że osoby z którymi walczy są przeciwko niemu (bo to chyba oczywiste :decayed:)

Masz rację, dlatego Lorenzo nigdy nie będzie można nazwać mistrzem :smile:

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna