Lusia Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 to już się robi nudne, że Marquez cały czas wygrywa miałam nadzieję, że Rossi w końcu będzie pierwszy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 to już się robi nudne, że Marquez cały czas wygrywa miałam nadzieję, że Rossi w końcu będzie pierwszy... Zaraz nudne. Przecież ładnie walczyli przynajmniej przez jakiś czas . http://epainfo.pl/ro...kilka-siniakow/ Znasz typa ?? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 to już się robi nudne, że Marquez cały czas wygrywa miałam nadzieję, że Rossi w końcu będzie pierwszy... Po pierwszych kilku okrążeniach myślałem że walka będzie do końca bo miałem złudne nadzieje że honda źle ustawiła moto albo marquez ma gorszy dzień... ale nie.... kurde znów jak tylko wyszedł na prowadzenie wiało nudą ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 no ładnie walczyli ale Rossi zrobił błąd i było po wyścigu heh szkoda, że Rossi nie był 2 trzymam kciuki, żeby w Brnie był number one! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 no ładnie walczyli ale Rossi zrobił błąd i było po wyścigu heh szkoda, No tak jakby wpadał na lublin to wszyscy by go ułożyli i by wygrywał 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 no raczej ja na pewno! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 jak obstawiacie jutrzejszy wyścig? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 I d*pa, rekordu nie będzie Ważne że rossi był przed marquezem !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 spoko wygra Marq kolejne wyścigi to będzie rekord 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 W końcu się coś działo, ale cały czas mało emocji ! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ważne że rossi był przed marquezem !! W sumie to ja bym wolał by to było po walce z marquezem a nie po problemach technicznych. Jednak trzeba przyznać że wyścig piękny chociaz w moto3 był fajniejszy (w sumie jak zawsze) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 wyścig moto3 zawsze jest fajniejszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 ROSSI!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 No to dziś doktor rozjeb.... system. I nawet młody ciśnienia wytrzymał. Chociaż liczyłem na bezpośrednie starcie. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 ROSSI!!!! Rossi nie daje o sobie zapomnieć!! Oglądałem i cieszyłem się jak dziecko. Szkoda tylko że cały wyścig był w zasadzie ciekawy tylko do momentu kiedy święta trójca ze sobą walczyła. Po ślizgu Marqeza już nie działo się za wiele a kamery pokazywały tylko Rossiego, który niemal nie zagrożony w równym tempie zmierzał do mety. Szkoda również że Bradl zaliczył ślizg bo to też jeden z moich ulubionych zawodników. Tak czy siak Vale jest gość!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ja tą część do uślizgu Marqueza widziałem dziś dwa razy i pewnie jeszcze parę razy zimą obejrzę . Podglądałem jak się Marquez składa i zmienia balans przy zmianie promienia zakrętu. Koleś jest genialny w tym co robi i ma za***iste czucie tego co się dzieje z moto (pomimo że mu dziś raz nie poszło) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 fajnie jak Rossi i Marq są na podium jest wtedy fajna atmosfera jeszcze Pedrosa mógłby być 3 zamiast Lorenzo... szkoda, że Dani nie ukończył wyścigu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pedrosa już nie pierwszy raz po glebie patrzy się jak wół w malowane wrota zamiast biec po moto i walczyć dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pedrosa już nie pierwszy raz po glebie patrzy się jak wół w malowane wrota zamiast biec po moto i walczyć dalej. Mógł od razu iść do garażu to by mnie sprzęta zniszczył 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pedrosa już nie pierwszy raz po glebie patrzy się jak wół w malowane wrota zamiast biec po moto i walczyć dalej. A kto by mu ten motocykl podniósł? Przecież Pedrosa waży mniej od ratlerka i słabo to widzę jak podnosi swoje 2oo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 za szybko się poddał :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 dobrze, że Rossi drugi chociaż dla mnie i tak jest mistrzem szkoda, że Dani poza podium w klasyfikacji generalnej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Rossi pokazał wszystkim, że nadal może wygrywać i dalej liczy się w stawce. A Lorenzo jak to Lorenzo dał d*py bo przestraszył się kilku kropli deszczu. Edytowane 9 Listopada 2014 przez fuksik96 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 nie chciałam komentować tego co zrobił Lorenzo w tym sezonie 3 miejsce mu się nie należy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) nie chciałam komentować tego co zrobił Lorenzo w tym sezonie 3 miejsce mu się nie należy... to jak bys powiedziała ze marquezowi w moto3 mistrzostwo sie nie należy, Miller lepiej jeździł ale 2 pkt mniej przywiózł Edytowane 10 Listopada 2014 przez Soltys (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi