fuckout2 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 Cześć , powstała nowa Polska aplikacja na telefon ,która umożliwia lokalizację osób w okolicy ,którzy chcą pojeździć samochodem tudzież motocyklem Można równie nawiązać czat z daną osobą. Widzimy czym ta osoba się porusza , wspomniany podział na motor/samochód , moc tego pojazdu , jego zdjęcie i lokalizacje . Myślę ,że w dobie smartfonów u 4 latków czy 70 letnich ludzi nie jest to problem ,a szybko dostęp do zlokalizowania czy ktoś śmiga w okolicy. Apka dopiero jak wspomniałem powstała, więc zapewne będą jakieś błędy... Link do appstore : https://itunes.apple.com/ke/app/race-hunt/id1237255537 Czy jest na Androida to nwm ,bo nie posiadam ,ale pewnie tak. Zachęcam do pobrania. Link do fb : www.facebook.com/racehuntapp 0 Cytuj
Grzeeejnik Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Taki trochę motocyklowy Tinder Edit: Szkoda, że nie ma wersji na Androida (chyba, że źle szukam). Edytowane 13 Lipca 2017 przez Grzeeejnik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
fuckout2 Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2017 Dowiedziałem się i tak - nie ma jeszcze apki na Androida ,ale pod pretekstem ,że autorzy chcą dopracować wpierw na iOS ,a później gotową udostępnić użytkownikom Andka. 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2017 Tu jest apka którą parę osób już zainstslowalo Ja narazie nie jeżdżę więc nie wiem jak to działa 0 Cytuj
wilku34 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Ciekawy pomysł, któy może się dobrze sprzedać. Teraz każdy ma telefon z systemem zaawansowanym bardziej niż komputer przed rokiem 2000, plus możliwość lokalizacji przez gps. Coś takiego na pewno sprawdzi się lepiej niż łapanie wirtualnych stworków. Ciekawe czy jest funkcja czatu i możliwość zaczepienia takiej osoby przez wirtualne okienko? 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Jest apka " go together". Trzeba stworzyć grupę i każdy zalogowany użytkownik widzi kto jest w pobliżu, oczywiście pod warunkiem, że jest ona włączona. 0 Cytuj
eramus Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) A jakas apka co rejestruje trasę ?Google ma taka możliwość ? Geo Tracker używa ktoś ? Edytowane 17 Października 2017 przez eramus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
karwoj25 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greenalp.realtimetracker2&hl=pl 0 Cytuj GS500
Rekomendowane odpowiedzi