fuckout2 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Cześć , powstała nowa Polska aplikacja na telefon ,która umożliwia lokalizację osób w okolicy ,którzy chcą pojeździć samochodem tudzież motocyklem Można równie nawiązać czat z daną osobą. Widzimy czym ta osoba się porusza , wspomniany podział na motor/samochód , moc tego pojazdu , jego zdjęcie i lokalizacje . Myślę ,że w dobie smartfonów u 4 latków czy 70 letnich ludzi nie jest to problem ,a szybko dostęp do zlokalizowania czy ktoś śmiga w okolicy. Apka dopiero jak wspomniałem powstała, więc zapewne będą jakieś błędy... Link do appstore : https://itunes.apple.com/ke/app/race-hunt/id1237255537 Czy jest na Androida to nwm ,bo nie posiadam ,ale pewnie tak. Zachęcam do pobrania. Link do fb : www.facebook.com/racehuntapp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeeejnik Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Taki trochę motocyklowy Tinder Edit: Szkoda, że nie ma wersji na Androida (chyba, że źle szukam). Edytowane 13 Lipca 2017 przez Grzeeejnik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Dowiedziałem się i tak - nie ma jeszcze apki na Androida ,ale pod pretekstem ,że autorzy chcą dopracować wpierw na iOS ,a później gotową udostępnić użytkownikom Andka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Tu jest apka którą parę osób już zainstslowalo Ja narazie nie jeżdżę więc nie wiem jak to działa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku34 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ciekawy pomysł, któy może się dobrze sprzedać. Teraz każdy ma telefon z systemem zaawansowanym bardziej niż komputer przed rokiem 2000, plus możliwość lokalizacji przez gps. Coś takiego na pewno sprawdzi się lepiej niż łapanie wirtualnych stworków. Ciekawe czy jest funkcja czatu i możliwość zaczepienia takiej osoby przez wirtualne okienko? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jest apka " go together". Trzeba stworzyć grupę i każdy zalogowany użytkownik widzi kto jest w pobliżu, oczywiście pod warunkiem, że jest ona włączona. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) A jakas apka co rejestruje trasę ?Google ma taka możliwość ? Geo Tracker używa ktoś ? Edytowane 17 Października 2017 przez eramus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greenalp.realtimetracker2&hl=pl 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi