AleksTT Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam Serdecznie Wybieram się na długi weekend 12 - 15 sierpnia nad mazury pod namioty niestety na ta chwile lecę w pojedynkę , chyba ze dwóch znajomych się zdecyduje jechać ? :/ . I tu moje pytanie czy sa jakieś osoby/grupa którzy wybierają się na ten weekend sierpniowy może nie koniecznie nad mazury, może to być również morze lub góry ,ale wolał bym popływać ,otwarty jestem na propozycje do których ewentualnie dało by rade się podpiąć Pozdrawiam Michal LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi24 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ja lecę z żoną 13 przez Kaszubski park krajobrazowy do Mielna, tam będę 2 dni i następnie Sopot, Giżycko i na koniec Bieszczady. Jeśli chcesz się przyłączyć to zapraszam 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksTT Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Na początku dzięki za odzew i chęci przygarnięcia , jednak wyruszamy na 3 moto do Giżycka i planujemy byc tam do wtorku 15go ,przez Ruciana-Nidy i nowe Guty. pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi