Kuba77 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam wszystkich czy ktoś orientuje się czy jest w Łodzi hamowania dla motocykli? 0 Cytuj
Cristoferr Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 Z tego co się orientowałem to nie ma. Najbliżej chyba Warszawa i okolice. 0 Cytuj
julian85 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 22 godziny temu, Kuba77 napisał: Witam wszystkich czy ktoś orientuje się czy jest w Łodzi hamowania dla motocykli? Spróbuj podpytać @pietrass 0 Cytuj
Bliźniak Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Ja kiedyś interesowałem się tematem to firma Stefanowski Na gaz oferowała taka usługę ale trzeba wcześniej podjechać i pokazać moto żeby zobaczyli czy mają jak pasy zamocować. Edytowane 11 Lipca 2017 przez Bliźniak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj intruderpolska.pl
joto25 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 Ostatnio również szukałem hamowni i jedyna szansa w Łodzi na jaką natrafiłem to Nagaz Stefanowski jak wspomniał Bliźniak. Najlepiej skontaktuj się z nimi poprzez forumowicza "pietrass". Podobno Liberty Motors planuje mieć w najbliższym czasie hamownię w Łodzi, ale osoba z którą rozmawiałem telefonicznie nie była mi w stanie powiedzieć kiedy dokładnie to nastąpi. A najbliższa hamownia nie w Łodzi to z tego co wiem jest w Sieradzu... firma "All Tuning Technology". Cena takiej usługi u nich to 100 zł. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi